A krumplistól a karfiolosig: a legfinomabb zöldséges rakottasok kipróbált receptekkel

Szinte bármilyen zöldségből készíthetsz izgalmas rakottast. Összegyűjtöttük a legjobbakat, csak győzd mindet kipróbálni!

Zöldséges rakottasok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rakott ételek több szempontból is kiválóak, az egyik legnagyobb előnyük, hogy szinte bármiből összeállíthatod őket, amit otthon találsz. Zöldségszezonban pedig aztán tényleg kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb alapanyagok közül.  Cukkinit, padlizsánt, krumplit, karfiolt is rengeteg változatban kipróbálhatsz.  

Hússal, hús nélkül, tésztával, tejszínnel, tejföllel egyaránt kiválóak. Dúsíthatod tésztával is, attól függően, hogy mihez van kedved. A lényeg, hogy a rétegek harmonizáljanak egymással. Többnyire gyorsan összeállítod, a munka nagy részét a sütő elvégzi. Összeállításunkban mutatunk fogyókúrás és kevésbé diétás változatokat is.   

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük