Pikáns, currys borsóleves
Különleges, keleties fogás
Ha unod a hazai ízeket, akkor importálj egy kis keleti pikantériát. A curry minden fogást egzotikus különlegességgé varázsol.
- Úgy szexi, hogy nem mutat túl sokat: divatos szettek, amiket a pánt nélküli felső tesz igazán nőiessé »
- Ezen a testrészen hamarabb mutatkoznak meg az öregedés jelei, mint az arcon: minden, amit a kézbőr ápolásáról tudnod kell »
- Serkenti az emésztést és hosszan eltelít: friss, gyümölcsös smoothie, ami segít beindítani a fogyást »

- Soma lányának esküvői fotója: a 29 éves Hanna különleges menyasszony volt
- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Kvíz! Átmennél most az elsősegélyvizsgán? 8 kérdés, amire nem csak a jogsi miatt kell tudni a választ
- Az 5 legrosszabb élelmiszer, ami rontja a vérkeringést: szűkítik az ereket, emelik a koleszterinszintet
- 22 évesen vesztették életüket a magyar sziámi ikrek: kegyetlenül kihasználták, vásárban mutogatták őket
A magyaros borsóleves rántással igazán finom, de érdemes néha eltérni a megszokott ízektől. A curry minden ételt pikánssá és érdekessé tesz, és a borsó édességével kellemes harmóniát alkot.


Csirkehússal készítve laktató fogást készíthetsz, akár főételként is fogyaszthatod, így a vonalaid miatt sem kell aggódnod.
Currys borsóleves
Hozzávalók:
- 2 csirkecomb
- 2 szál sárgarépa
- 15 dkg mirelit zöldborsó
- 1 dl tejszín
- 3 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 mokkáskanál őrölt feketebors
- 1 kiskanál currypor
- só
A csirkecombot bőrözd le, filézd ki, aprítsd apró darabokra, majd olajon pirítsd át. Önts alá kevés vizet, és fedő alatt párold addig, amíg el nem fő alóla a víz. Add hozzá a megtisztított és kockára vágott répát, sózd és borsozd, és szórd hozzá a curryport. Pirítsd együtt néhány percig, majd engedd fel egy liter vízzel.
Főzd puhára a répát, majd add hozzá a zöldborsót is. A tejszínt keverd bele, várd meg, amíg összeforr a leves, és már tálalhatod is.
OLVASD EL EZT IS!

- paradicsom
- zöldség
Így készül az expressz gazpacho

- leves
- zöldborsó
Így készül a klasszikus zöldborsóleves

- spenót
- leves