Szaftos, tavaszi, sült csirkecomb sok zöldséggel, ínyenc házi pácban
Mi mással kínálnád ilyenkor a ropogósra sült csirkecombokat, mint friss tavaszi zöldségekkel?

Szaftos, tavaszi, sült csirkecomb sok zöldséggel, ínyenc házi pácban
Ez is érdekelhet

A tökéletes szőrtelenítő módszer a nyárra - Hetekig sima lesz tőle a bőröd (x)

Ez lesz a legmókásabb gyereknapi program a hétvégén - 14 év alatt ingyenes! (x)

Rengeteget spórolhatsz, ha így vásárolsz júniusban - Ezek a legjobb akciók a hónapban (x)

Milyen konyha illik hozzád? Rengeteget spórolhatsz, ha így alakítod át (x)

Nem kerül milliókba, mégis saját medencéd lesz - 10 érv a földfeletti medence mellett (x)

beauty and style

Az ifjú hercegi párt már a körmödre is kérheted: nem ismernek akadályt a rajongók »

Menőbb, mint a bőrtáska: így viseld a szezon kedvencét »

Elképesztően nőies balerinacipők, olcsótól a drágáig: a legdivatosabb fazonok »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sült csirkecomb rengeteg változata közül ez biztos, hogy mindenki tetszését elnyeri. A hússal együtt sül az isteni köret, és egy óra alatt letudhatod a főétel készítését. Lehetőleg friss zöldségeket használj. Ha jó idő van, érdemes elővenni a grillt, azon is megsütheted.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db csirkecomb
  • 50 dkg krumpli
  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg koktélparadicsom
  • 20 dkg gomba
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • bors
  • zöldfűszerek
  • zöldhagyma
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombot mosd meg, ha szükséges, a bőrét tisztítsd meg. Egy vékonyabb, hegyes késsel szurkáld meg a húst. Az olajat keverd össze a pépesített fokhagymával, a sóval, a borssal, a zöldfűszerekkel, majd masszírozd be vele a csirkét. Fedd le, és tedd a hűtőbe legalább két órára. Minél tovább pácolod, annál ízletesebb lesz.
 

A zöldségeket tisztítsd meg, mosd meg. A gombát, a zöldbabot és a krumplit vágd fel tetszés szerint. Rendezd egy tűzálló edénybe, majd pácolás után rakd bele a combokat is. Ha marad páclé, öntsd a húsra, és locsold meg egy-másfél deci vízzel. Told előmelegített sütőbe, és fólia alatt süsd 40 percig. Ha a húsba könnyen beleszalad egy hegyes kés, vedd le róla a fóliát, és pirítsd meg. Tálalás előtt szórd meg zöldhagymával.

Ezt is szeretjük