Gyors vacsora 500 kalória alatt
A frittata tulajdonképpen az olaszok rántottája, gyors, finom és egészséges, tehát tökéletes vacsora, de akár reggelire is elkészítheted.
- A 25 éves, gyönyörű teniszcsillag Victoria’s Secret-kollekcióval jelentkezett: Naomi Osaka megőrizte természetességét a fotókon »
- Csodás sminkújdonságok, melyek felpezsdítik a tavaszi megjelenést: árakkal mutatjuk a nőies és ragyogó árnyalatokat »
- Lady Gagát modellnek kérték fel, művészi alkotássá varázsolta a reklámot: megkapóan természetes »

- Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt
- Lilu is megszólalt a Glamour-gála botrányos celeb résztvevőiről: meglepő, mit írt róluk
- Ki ajánlhatja fel először a tegeződést? 10 kérdés, amire mindenkinek illik tudni a választ
- Villámgyors KRESZ-teszt: megelőzhetsz egy balra kanyarodó gépkocsit, ha ezt a táblát látod?
- Hogyan jó: jeggyűrű vagy jegygyűrű? 8 összetett magyar szó, amiről sokan azt hiszik, hogy jól írják, pedig nem
Nagyjából ugyanaz, mint az omlett, de lényeges különbség, hogy lassabb tűzön kell készíteni, és nem egyben, hanem szeletelve tálaljuk.


Gyakorlatilag bármilyen zöldségből elkészítheted, a variációk száma végtelen, kísérletezz vele bátran!
Spenótos frittata
Hozzávalók:
- 1 nagy csokor spenót
- 8 nagy tojás
- 2 paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 levél bazsalikom
- 3 evőkanál reszelt parmezán
- tej
- olívaolaj
- só, bors
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
Végy egy nagyobb tálat, üsd bele a tojásokat, és keverd el őket minimális tejjel, a bazsalikommal és némi sóval és borssal. Tégy fel egy serpenyőben olívaolajat melegedni, amikor már elég forró, dobd bele a fokhagymát felszeletelve, és nagy lángon, hirtelen süsd nagyjából egy percig.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
Add hozzá a spenótleveleket, valamint felkockázva a paradicsomot, süsd együtt öt percig, majd öntsd az egészhez a tojásos masszát, és főzd együtt addig, amíg középen el nem kezd bugyogni. Ezt követően add hozzá a parmezánt, és tedd a sütőbe serpenyőstül, amíg aranybarnára nem sül. Ha ezzel kész vagy, vágd fel háromszög alakú szeletekre, és kenyérrel vagy némi salátával tálald.
Még több olaszos recept!
Ha szereted az olasz konyha remekeit, nézz be képgalériánkba néhány ötletért.
OLVASD EL EZT IS!

- tavasz
- zöldséges
Tavaszi zöldséges lasagne

- rakott étel
- egészséges recept
Sonkás-kolbászos rakott tészta

- rétes
- kolbász
Ropogós rétes kolbásszal töltve

- sajt
- sült csirke