Ropogósra sült serpenyős krumpli, amit nem nehezít el az olaj
Izgalmas fűszerezéssel és néhány apró trükkel lesz igazán különleges az egyszerű sült krumpli.

Ropogósra sült serpenyős krumpli, amit nem nehezít el az olaj
Ez is érdekelhet

Nevezz te is a Huawei Next Image nemzetközi mobilfotós versenyre! (x)

Nálad is belefér néha egy kicsivel több? (x)

Szakácskodj a szabadban! (x)

Önmagunk és a ruháink illata fontosabb mint gondolnánk (x)

Távolból csukni-nyitni? Hasznos és kényelmes választás az okos tetőablak (x)

beauty and style

Ugyanazt az egyszerű ruhát viseli 20 alkalommal ez a nő, és senkinek sem tűnik fel: nőies megjelenés alapdarabokkal »

Bevált tippek gyakori nyári bőrproblémák ellen: gyors segítség hámlásra, pigmentfoltokra, napégésre »

A body a nyári szezon uralkodó darabja: árakkal mutatjuk a legnépszerűbb darabokat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Miért ne változtatnál időnként a megszokott recepten, hogy új színt és ízt vigyél az étkezésbe? A serpenyős krumpli tökéletes választás sült, párolt, rántott húsokhoz. Az új módszer mellett a fűszerek is sokat tesznek hozzá a köret sikeréhez. A krumplit szinte bármilyen zöldfűszerrel megbolondíthatod. Ha bírod a csípőset, a chilit se hagyd ki.

Serpenyős krumpli

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1.5 kg krumpli
  • 2 ág rozmaring
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 0.5 csokor petrezselyem
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit mosd meg, ha akarod, pucold meg, ha nem, akkor a héját dörzsöld meg. Vágd fel nagyobb kockákra, vagy hosszában szeleteld egyforma vastag gerezdekre. Nagyobb serpenyőben forrósítsd fel az olívaolajat.

Rakd bele a krumplit, nagyobb lángon pirítsd meg, és nyomd hozzá a fokhagymát. Közben folyamatosan rázogasd a serpenyőt. Amikor már elég piros a krumpli, szórd rá a fűszereket, öntsd rá a vizet, és párold kisebb lángon. Ha a víz elpárolog, és a krumpli megpuhul, húzd le a tűzről.

Ezt is szeretjük