Serpenyős csirkemell 30 perc alatt : belül omlós, kívül szép piros, ropogós
A serpenyős csirkemellel gyorsan és egyszerűen megúszod a főzést.

Serpenyős csirkemell 30 perc alatt : belül omlós, kívül szép piros, ropogós
Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A legegyszerűbb szemsmink lusta napokra - 3 perc alatt kész »

Kiskutyákra cserélték a virágokat a világ legcukibb esküvői fotózásán »

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A serpenyős csirkemell tényleg nem vesz el sok időt az életedből. Kiváló saláták mellé, de körettel is kínálhatod. Ha laktatóbb fogást szeretnél, piríts a csirkével együtt zöldségeket, vagy borítsd le tejszínnel. Ha víz helyett fehérbort öntesz rá, a hús még omlósabb lesz.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 60 dkg csirkemell
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 póréhagyma
  • fél csokor petrezselyem
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemellet mosd meg, és vágd körülbelül 2x2 centis kockákra. Az olívaolajat keverd össze a sóval, borssal, majd forgasd meg benne a húst. A póréhagymát aprítsd fel. Egy serpenyőben hevíts olajat, és hirtelen, rövid ideig pirítsd meg benne a hagymát, majd dobd rá a csirkemellet.

A húst fehéredésig kevergesd, és nyomd hozzá a fokhagymát. Önts alá kevés vizet, fedd le 10-15 percre, és párold kis lángon. Ha már puha, vedd le róla a fedőt, és pirítsd meg. Akkor az igazi, ha belül finom omlós, kívül pedig szép piros, ropogós. Szórd meg apróra vágott petrezselyemmel.

Blog.hu ajánló