Sajttal töltött rántott csirkecomb
Igazi vasárnapi ebéd
A hazai vasárnapi ebédek sztárja egyértelműen a rántott hús, egy kis változatosság azonban neki sem árt.

Nyereményjáték

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

Nyerj páros belépőt Vekerdy Tamás januári előadására a Femina Klubon! (x)

Nyerd meg a Világörökségek Magyarországon című könyvet, és merülj el hazánk csodás világában! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

A NASA űrhajósai és világsztárok is alávetették magukat ennek a műtétnek - Magyar találmány (x)

Szív- és érrendszeri betegségeket okozhat, mégis kevesen ismerik ezt a szövődményt - Lehet tenni ellene (x)

Évente 34 ezer kisbaba hal meg ettől a betegségtől - 18 országot érint (x)

Gondtalan és felszabadult nyugdíjas éveket szeretnél? Mutatjuk, mi kell hozzá (x)

beauty and style

A tavaszi divat legfontosabb ruhadarabja a farmer után: ez lesz a blézer éve »

A copf ennyire sokoldalú is lehet: így dobd fel a frizurádat! »

5 nő 60 felett, aki tud öltözködni, és ragyogóan néz ki »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Töltött is, göngyölt is, mégsem olyan bonyolult, mint gondolnád, egy a fontos, legyen nálad hústű, az kelleni fog.

A sajt kiválasztása rád van bízva, lehet füstölt vagy sima trappista, ha pedig valami kéksajtot szeretnél használni, csínján bánj az adagolással, mert elnyomhatja a többi ízt.

Sajttal töltött, göngyölt, rántott csirkecomb

Hozzávalók:

  • 10 darab csirkefelsőcomb
  • 20 dkg sajt
  • 2 tojás
  • 20 dkg liszt
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 4 dl tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

45 perc.

Elkészítés menete:

A csirkecombokat tisztítsd meg, majd mosd le őket alaposan. Szabadítsd meg a csontoktól mindegyiket. Ezután áztasd be őket tejbe, amibe nyomd bele a fokhagymagerezdeket is, így hagyd állni nagyjából egy órán át. Amíg állnak, a sajtból egyenletes darabokat vágj ki, majd ezeket tedd félre.

Ha eleget áztak a combok, fektesd ki őket egyenként, sózd, borsozd, tedd beléjük a sajtdarabokat, úgy, hogy inkább a belsejük felé legyen belőle több, majd göngyöld fel őket, és mindegyiket tűzd át egy-egy hústűvel, hogy egyben maradjanak. Ezután kezdheted a panírozást, először mártsd meg egy kis lisztben a combokat, aztán forgasd meg őket tojásban, amibe tegyél egy kis tejet, végül jöhet a zsemlemorzsa. Ezután nincs más hátra, mint jó forró olajban készre sütni a combokat.

Csak a hazai!

A hagyományos magyaros ételeknél nincs jobb, ha te is így látod, nézz be képgalériánkba néhány ötletért!

Blog.hu ajánló