Nyúlós sajtos kenyér finom fűszerekkel - Vacsorára is remek
A sajtos kenyér sok fokhagymával minden boltin túltesz. 30 perc múlva eheted is a felejthetetlen péksütit.

Ez is érdekelhet

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Mit diktál a téli kabáttrend 2018-ban? A stylist tippjei (x)

Hogyan segíts, ha bedugult a pici orra? Az orröblítés aranyszabályai (x)

10 hely, amiről álmodoznak a magyarok - Idén csupán egy európai város került fel a listára. (x)

beauty and style

6 téli öltözék, amivel nem lehet hibázni: alapdarabok stílusosan »

Gyönyörű frizura, amit az utolsó pillanatban is elkészíthetsz: így viseld a hajad, ha esküvőre mész »

Hatékony trükk homlokráncok ellen, ami egy filléredbe sem kerül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egyszerűen elkészíthető, sajtos, fűszeres kenyér salátával csodálatos vacsora lesz. Elképesztően ízletes, étvágygerjesztő, és egy nagyobb péksütemény nyolc embernek is elég. 

A legjobb, ha kovászos kenyeret használsz hozzá. Vágd be rombusz alakban, majd keverd össze a vajat néhány gerezd fokhagymával, sóval, petrezselyemmel, esetleg más zöldfűszerrel, és a mikróban olvaszd össze. Kanalazz a résekbe a vajas keverékből, majd tömd meg bőségesen reszelt mozzarellával a réseket, vagy, ha az nincs, bármilyen sajt megteszi. Tekerd fóliába, és süsd 15 percig, utána fólia nélkül pirítsd még öt percig, hogy jó ropogós legyen. Nagyjából 180 fokon süsd, a végén feljebb csavarhatod a hőfokot akár 200-220 fokra, ha úgy látod, nem pirul eléggé a kenyér.

Ezt is szeretjük