Nyúlós sajtos kenyér finom fűszerekkel - Vacsorára is remek
A sajtos kenyér sok fokhagymával minden boltin túltesz. 30 perc múlva eheted is a felejthetetlen péksütit.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Kétszer dúsabb frizurát kapsz, ha így használod a hajvasalót »

Lassítja a ráncok képződését, de ennél többet is tud a kollagén: szakértő mondja el, miért hatékony »

A rövid dzseki az új divat: ilyen sokféleképpen viselheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egyszerűen elkészíthető, sajtos, fűszeres kenyér salátával csodálatos vacsora lesz. Elképesztően ízletes, étvágygerjesztő, és egy nagyobb péksütemény nyolc embernek is elég. 

A legjobb, ha kovászos kenyeret használsz hozzá. Vágd be rombusz alakban, majd keverd össze a vajat néhány gerezd fokhagymával, sóval, petrezselyemmel, esetleg más zöldfűszerrel, és a mikróban olvaszd össze. Kanalazz a résekbe a vajas keverékből, majd tömd meg bőségesen reszelt mozzarellával a réseket, vagy, ha az nincs, bármilyen sajt megteszi. Tekerd fóliába, és süsd 15 percig, utána fólia nélkül pirítsd még öt percig, hogy jó ropogós legyen. Nagyjából 180 fokon süsd, a végén feljebb csavarhatod a hőfokot akár 200-220 fokra, ha úgy látod, nem pirul eléggé a kenyér.

Ezt is szeretjük