Nyúlós sajtos kenyér finom fűszerekkel - Vacsorára is remek
A sajtos kenyér sok fokhagymával minden boltin túltesz. 30 perc múlva eheted is a felejthetetlen péksütit.

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

A legnőiesebb tavaszi parfümújdonságok: friss és különleges illatok »

Kalóriaszegény, epres turmixtál: ínycsiklandóan finom, pedig fogyaszt »

10 egyszerű mód, ahogy a fehér pólót viselheted: hogy változatos legyen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az egyszerűen elkészíthető, sajtos, fűszeres kenyér salátával csodálatos vacsora lesz. Elképesztően ízletes, étvágygerjesztő, és egy nagyobb péksütemény nyolc embernek is elég. 

A legjobb, ha kovászos kenyeret használsz hozzá. Vágd be rombusz alakban, majd keverd össze a vajat néhány gerezd fokhagymával, sóval, petrezselyemmel, esetleg más zöldfűszerrel, és a mikróban olvaszd össze. Kanalazz a résekbe a vajas keverékből, majd tömd meg bőségesen reszelt mozzarellával a réseket, vagy, ha az nincs, bármilyen sajt megteszi. Tekerd fóliába, és süsd 15 percig, utána fólia nélkül pirítsd még öt percig, hogy jó ropogós legyen. Nagyjából 180 fokon süsd, a végén feljebb csavarhatod a hőfokot akár 200-220 fokra, ha úgy látod, nem pirul eléggé a kenyér.

Blog.hu ajánló