Ropogós sült csirkecomb, csicseriborsós körettel
A sült csirkecomb önmagában elég unalmas, de pillanatok alatt különlegessé válik, ha a megfelelő körettel tálalod. Próbáld ki!

Ez is érdekelhet

Férfiak fecskében - a nyár legfrissítőbb vígjátéka, igaz történet alapján (x)

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

beauty and style

Ezért a fürdőruhafazonért rajong a világ - Merész, de megnyújtja a lábakat »

A legmenőbb smink az Instán, mégsem ajánljuk: ezért ne utánozd le soha »

A 48 éves Naomi Campbell istennőként vonult végig a kifutón: mindenki őt figyelte »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Vegyél egy sütőzacskót, tedd bele a húst, fűszerezd meg, és dobd a sütőbe. Tulajdonképpen ebben rejlik a ropogós, mégis omlós sült csirkecomb titka. A sütőzacskóban a hús puha marad, nem szárad ki.

Ha ezt még megkoronázod egy csicseriborsós körettel, tökéletes hétvégi ebédet kapsz végeredményképpen. Próbáld hát ki receptünket, és lepd meg a családot egy igazán különleges fogással!

Sült csirkecomb csicseriborsóval

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkecomb
  • 2 csicseriborsós konzerv
  • 1 fej vöröshagyma
  • olaj
  • kevés ételízesítő
  • pirospaprika
  • rozmaring
  • bors

Keverj össze némi ételízesítőt, pirospaprikát és rozmaringot, majd adj hozzá csipetnyi borsot is, és keverd el olajban a fűszereket. A combokat alaposan mosd meg, a vizet itasd le papírtörlővel, majd pácold be fél órára. A combokat tedd tűzálló tálba, meglocsolva egy kevés páccal, és előmelegített sütőben nagyjából 40 perc alatt süsd készre a csirkecombokat.

A csicseriborsóról öntsd le a levet. A vöröshagymát karikázd fel, majd dinszteld meg. Szórd meg borssal és pirospaprikával, és add hozzá a csicseriborsót. Pici vízzel engedd fel, és fedő alatt párold puhára.

Végül a kész csirkecombokat tálald a csicseriborsóval.

Ezt is szeretjük