Gluténmentes rizslisztes palacsinta
Ha nem tudsz nemet mondani a palacsintára, de félted az alakod, ez a fogás a te recepted!
- Így mutat ugyanaz a bőrhatású nadrág különböző stílusú szettekben: elképesztő, mennyi lehetőség rejlik benne »
- 4 nőies stílusvariáció a hullámos frizurára, ami most nagyon divatos: így készítheted el a csodás loknikat »
- Palvin Barbival az élen ők azok, akik sokak öltözködését inspirálják: 8 gyönyörű nő, aki fiatalon lett népszerű stílusikon »

- Végleg törlődhet a Gmail-fiókod összes levele, ha ezt csinálod: több milliárd ember érintett
- Melyik magyar város látnivalója Gázi Kászim pasa dzsámija? 8 kérdés az ország neves helyeiről
- 3 európai ország, ahova kevés magyar utazik, pedig érdemes lenne: igazi gyöngyszemek
- Jelentős szigorítás várhat az autósokra: sokan elveszíthetik miatta a jogosítványukat
- Fontos változás jön a magyarországi utakon: komoly büntetést kaphat, aki nem tud róla
A rizsliszt a háziasszonyok álma, könnyű vele dolgozni, gluténszegény társaihoz képest egészen olcsón beszerezhető, és szinte mindent el lehet készíteni belőle, amit egyébként a hagyományos lisztből szokás.
Ha már a palacsintát gluténmentes alapanyagból készíted, érdemes a tölteléket is ilyesmiből összedobnod.
Palacsinta rizslisztből
Hozzávalók:
- 35 dkg rizsliszt
- 1 kiskanálnyi szódabikarbóna
- 2 tojás
- 2,5 dl szóda
- 1 evőkanálnyi olaj
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
A rizsliszt palacsintát éppen olyan bonyolult elkészíteni, mint hagyományos pajtását: semennyire. Végy elő egy tálat, mérd ki a rizslisztet, add hozzá a két tojást, majd a többi hozzávalót úgy adagold, hogy egy laza, kicsit folyós szerkezetű masszát kapj.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
A sütéshez vedd is elő a kedvenc palacsintasütő eszközödet, egy merőkanállal merj a masszából, és tedd a forró serpenyőre.
Amikor megsült, fordítsd meg, pirítsd még körülbelül fél percig, aztán mehet is a tányérra. Kakaó- vagy karobporral, lekvárral, gyümölcsös túróval vagy bármivel is fogyasztva isteni.
Még több egészséges és finom recept
Napjainkban egyre fontosabb odafigyelni a táplálkozásra, próbálj ki te is minél több egészséges ételt!
OLVASD EL EZT IS!

- tészta
- olívaolaj
Paleo lepény liszt és cukor nélkül

- csokoládé
- cukor
Elronthatatlan brownie

- alma
- kókusz