Rántsd ki így a camambert-t! Kívül roppanós, belül folyós és a bundában marad

Ha jól csinálod, csak akkor folyik ki a bundából, amikor felvágod.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rántott sajtok óriási előnye, hogy nem kell aggódnod, eléggé átsülnek-e a panír alatt, elég csak megvárni, hogy a bunda elnyerje színét, és már biztosan kész is van.

Az elmaradhatatlan áfonyadzsem nem hiányozhat mellőle, ha tudsz, szerezz házi változatot, annál nincs jobb!

Rántott camembert

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb vagy 4 kisebb camembert sajt
  • 2 tojás
  • fél deci tej
  • 10 dkg liszt
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

A panír hozzávalóit készítsd elő külön-külön tálkákba, az elsőbe kerüljön a liszt, a másodikba a tejjel habosra vert tojás, a harmadikba pedig a zsemlemorzsa - a lisztből és a morzsából ne tedd a tálkába egyből az egészet, lehet, hogy nem lesz ennyire szükséged.

Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?

Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat. 

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. január 7. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

A sajtokat vágd negyedekbe, majd forgasd meg egyszer mindhárom összetevőben, utána pedig még egyszer a tojásban és a morzsában, majd hagyd egy kicsit szikkadni, csak egy-két percet, így biztosan jól záró panírréteget kap majd, és nem folyik ki. Egy alkalmas serpenyőben forrósíts annyi olajat, hogy félig ellepje a sajtokat, majd tedd bele őket. 

Pár perc után már fordíthatod is őket, a legjobb, ha szűrőkanállal teszed ezt, nehogy felsértsd a bundát. Ha már szép színük van, szedd ki őket papírtörlőre, és már kész is vagy. 

Bunda bunda hátán

A panírozott ételek mindig finomak, hogy megtörd az egyhangúságot, variáld a bundákat!

A legfinomabb bundák, amik a húsra kerülhetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük