Ropogós parmezánchips sütőben sütve: itt az új snack krumpli helyett
A karakteres parmezánchips jó ropogós, és pár perc alatt összedobható.
A parmezánchips szupergyors és elképesztően finom. Ezt nassold az olajban sült krumpli helyett, ha egy kis változatosságra vágysz. A sajtkupacokra sütés előtt érdemes zöldfűszert, magvakat szórni, hogy még különlegesebb legyen. Partifalatként ugyanolyan jó választás, mint krémlevesekhez tálalva.
Parmezánchips
Hozzávalók 20 darabhoz
- 10 dkg parmezán
- oregánó
Elkészítés:
A parmezánt reszeld le nagyobb lyukú reszelőn. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és halmozz rá a sajtból kisebb kupacokat. Arra ügyelj, hogy egymástól nagyobb távolságra kerüljenek, mert sütés közben jól szétterülnek. Szórd meg oregánóval.
Told előmelegített a sütőbe, és 160 fokon süsd körülbelül hét-nyolc percig, vagy addig, amíg a sajtos falatok szép pirosak nem lesznek. Vedd ki a sütőből, majd várd meg, míg kihűl, utána szedd csak le a papírról. Ne lepődj meg, a sajtropogós először puha lesz, csak akkor válik ropogóssá, ha kihűl.
Boomerek és Zoomerek - Miért nehéz a generációk közötti kommunikáció?
Steigervald Krisztián generációkutató a Femina Klub áprilisi előadásán arra keresi a választ, hogyan érthetjük meg egymás világát, hogy a különbözőségek helyett a kapcsolódási pontokra koncentráljunk. Hogyan lehet megtalálni a közös nyelvet a digitális bennszülöttek és az analóg világban felnőttek között? Milyen eszközökkel segíthetjük elő az együttműködést, és hogyan tanulhatnak a generációk egymástól, ahelyett hogy egymás ellen dolgoznának?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. február 19. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció