Ropogós parmezánchips sütőben sütve: itt az új snack krumpli helyett
A karakteres parmezánchips jó ropogós, és pár perc alatt összedobható.

Ropogós parmezánchips sütőben sütve: itt az új snack krumpli helyett
Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Ilyen ruhákat a mesékben sem látsz: álomszép couture kínai tervezőtől »

87 éves, de 70-nek sem néz ki a modell: nőies stílusát tanítani lehetne »

Frissítő arc- és testpermet házilag - Előzd meg a ráncosodást! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A parmezánchips szupergyors és elképesztően finom. Ezt nassold az olajban sült krumpli helyett, ha egy kis változatosságra vágysz. A sajtkupacokra sütés előtt érdemes zöldfűszert, magvakat szórni, hogy még különlegesebb legyen. Partifalatként ugyanolyan jó választás, mint krémlevesekhez tálalva.

Hozzávalók 20 darabhoz:

  • 10 dkg parmezán
  • oregánó
Recept idők

Elkészítés:

A parmezánt reszeld le nagyobb lyukú reszelőn. Egy tepsit bélelj ki sütőpapírral, és halmozz rá a sajtból kisebb kupacokat. Arra ügyelj, hogy egymástól nagyobb távolságra kerüljenek, mert sütés közben jól szétterülnek. Szórd meg oregánóval.

Told előmelegített a sütőbe, és 160 fokon süsd körülbelül hét-nyolc percig, vagy addig, amíg a sajtos falatok szép pirosak nem lesznek. Vedd ki a sütőből, majd várd meg, míg kihűl, utána szedd csak le a papírról. Ne lepődj meg, a sajtropogós először puha lesz, csak akkor válik ropogóssá, ha kihűl.

Ezt is szeretjük