Ízletes, szaftos mustáros tarja
Nagyon gyorsan elkészül
Ennél ideálisabb hétvégi ebéd nem is lehet! Az ízletes mustáros tarjával 30 perc alatt végzel.

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

Extra száraz kezeken teszteltük az SOS bőrspray-t: nem azt kaptuk, amit vártunk »

Farmerhatású manikűr pofonegyszerűen: különleges, és gyorsan elkészül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha lazítós hétvégét tervezel, a mustáros tarja akkor is belefér. A lehető legkevesebb alapanyagból a legrövidebb idő alatt fenséges ebédet vagy vacsorát kreálhatsz. Grillen sütve, szósszal még finomabb.

Hozzávalók 5 személyre:

  • 5 szelet tarja
  • mustár
  • olaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, a nedvességet papírtörlővel itasd le róla. A tarját soha nem szabad kiklopfolni, különben nagyon megkeményedik sütés közben. Vágd ujjnyi vastag szeletekre, majd sütés előtt közvetlenül sózd, borsozd be. Ha korábban ráteszed a húsra a sót, az kivonja belőle a vizet, és kemény lesz. A kezeddel mindkét oldalát kend meg mustárral.

Egy serpenyőben hevíts kevés olajat, majd ha már forró, a hússzeleteket süsd ki hirtelen. Ha azt akarod, hogy a hús igazán omlós legyen, egy kis sörrel is leöntheted. Ha a tarja egyik oldala szép piros, fordítsd meg, és süsd meg jól a másik felét is.

Blog.hu ajánló