Ízletes, szaftos mustáros tarja
Nagyon gyorsan elkészül
Ennél ideálisabb hétvégi ebéd nem is lehet! Az ízletes mustáros tarjával 30 perc alatt végzel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha lazítós hétvégét tervezel, a mustáros tarja akkor is belefér. A lehető legkevesebb alapanyagból a legrövidebb idő alatt fenséges ebédet vagy vacsorát kreálhatsz. Grillen sütve, szósszal még finomabb.

Mustáros tarja

Hozzávalók 5 személyre:

  • 5 szelet tarja
  • mustár
  • olaj
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A húst mosd meg, a nedvességet papírtörlővel itasd le róla. A tarját soha nem szabad kiklopfolni, különben nagyon megkeményedik sütés közben. Vágd ujjnyi vastag szeletekre, majd sütés előtt közvetlenül sózd, borsozd be. Ha korábban ráteszed a húsra a sót, az kivonja belőle a vizet, és kemény lesz. A kezeddel mindkét oldalát kend meg mustárral.

Egy serpenyőben hevíts kevés olajat, majd ha már forró, a hússzeleteket süsd ki hirtelen. Ha azt akarod, hogy a hús igazán omlós legyen, egy kis sörrel is leöntheted. Ha a tarja egyik oldala szép piros, fordítsd meg, és süsd meg jól a másik felét is.

Ezt is szeretjük