Ragacsos mézes-mustáros csirke
Így csináld hozzá a pácot
A mézes-mustáros csirke hihetetlenül zamatos, pikáns fogás. Ezzel bárki előtt felvághatsz.

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Házi permet pattanásos bőrre, tengeri sóval és magnéziummal »

Itt vágd el a nadrágot, hogy csinos felső legyen belőle: csak egy nyisszantás »

Szomszéd lányból a végzet asszonya: Margot Robbie átalakulásai »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A mézes-mustáros csirkét rengeteg módon készítheted, csípősen, tejszínesen, krumplival. Ám mind közül ez az egyik legjobb változat. Mellből is finom, de combból talán még ízletesebb. Jó, ha már a sütés előtti este bepácolod a húst.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 csirkecomb
  • 5 evőkanál mustár
  • 5 evőkanál méz
  • 2 fej vöröshagyma
  • balzsamecet
  • bors
  • kakukkfű
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat mosd meg. Keverd össze egy zárható edényben a mustárt, a mézet és a balzsamecetet. Forgasd meg benne alaposan a húsokat, majd lefedve tedd a hűtőbe. Hagyd a pácban legalább egy órán keresztül.

A hagymát pucold meg, karikázd fel. A húst a páclével együtt borítsd egy tepsibe. Rakd rá a hagymát, locsold meg kevés olajjal. Sózd, borsozd, szórd meg a kakukkfűvel. Fedd le a tepsit alufóliával, told előmelegített sütőbe, és süsd 190 fokon körülbelül 35 percig. Utána vedd le róla az alufóliát, és hagyd még 10-15 percig sülni. Közben fordítsd át a combokat, hogy mindenhol jó ropogósak legyenek.

Blog.hu ajánló