Mediterrán citromos csirkemell
Kevés hozzávalóból
Ha unod a szokásos panírt a rántott húson, próbáld ki ezt az ínyencséget! Bármilyen körethez kitűnő.

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Divat 70 kiló felett: őt kövesd az Instán, ha molett vagy, és szeretsz öltözködni »

A szezon legnépszerűbb farmernadrágjai 8 ezer forint alatt »

Helen Mirren és a tavasz: 72 évesen üdébb, mint némelyik harmincas nő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ki mondta, hogy rántott húst csak vasárnap lehet enni? Ráadásul nem kell ragaszkodnod a szokásos panírhoz sem.

Egy kis újítással egy teljesen más ízélményben lehet részed, a citrom és a sajt különlegessé teszi a hagyományos fogást.

Mediterrán citromos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 filézett csirkemell
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • fél citrom leve
  • fél dl olívaolaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • bors

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A petrezselyemzöldet aprózd fel. Keverd össze a citromlével, és ízlésed szerint sózd, borsozd. Tedd bele a hússzeleteket, és egy éjszakára lefedve hagyd benne állni.

Amikor másnap kiveszed, a szeleteket picit sózd meg, ezután jöhet a panír. A zsemlemorzsát keverd össze sajttal, és úgy forgasd bele a húst. Forró olajban süsd aranybarnára. Bármilyen körethez, de akár salátákhoz is kitűnő.

Blog.hu ajánló