Mediterrán citromos csirkemell
Kevés hozzávalóból
Ha unod a szokásos panírt a rántott húson, próbáld ki ezt az ínyencséget! Bármilyen körethez kitűnő.
Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)
Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)
Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

Divat 70 kiló felett: őt kövesd az Instán, ha molett vagy, és szeretsz öltözködni »
A szezon legnépszerűbb farmernadrágjai 8 ezer forint alatt »
Helen Mirren és a tavasz: 72 évesen üdébb, mint némelyik harmincas nő »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
Ki mondta, hogy rántott húst csak vasárnap lehet enni? Ráadásul nem kell ragaszkodnod a szokásos panírhoz sem.
Egy kis újítással egy teljesen más ízélményben lehet részed, a citrom és a sajt különlegessé teszi a hagyományos fogást.
Mediterrán citromos csirkemell
Hozzávalók:
- 4 filézett csirkemell
- 1 csokor petrezselyemzöld
- fél citrom leve
- fél dl olívaolaj
- liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
- só
- bors
Elkészítés ideje:
20 perc.
Elkészítés menete:
A petrezselyemzöldet aprózd fel. Keverd össze a citromlével, és ízlésed szerint sózd, borsozd. Tedd bele a hússzeleteket, és egy éjszakára lefedve hagyd benne állni.
Amikor másnap kiveszed, a szeleteket picit sózd meg, ezután jöhet a panír. A zsemlemorzsát keverd össze sajttal, és úgy forgasd bele a húst. Forró olajban süsd aranybarnára. Bármilyen körethez, de akár salátákhoz is kitűnő.
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- húsételek
Mustáros csirkeszárny: fűszeres és ropogós

- csirke
- húsételek
Ropogós csirkecombfilé

- csirke
- lasagne