Mediterrán citromos csirkemell
Kevés hozzávalóból
Ha unod a szokásos panírt a rántott húson, próbáld ki ezt az ínyencséget! Bármilyen körethez kitűnő.

Ez is érdekelhet

Legyen élmény a takarítás: okos eszközök, amiket imádni fogsz (x)

Ajándékozz könyvet, és segíts az éhező gyerekeknek: mutatjuk, mit kell tenned (x)

Csatlakozz te is Fördős Zéhez, és #FőzzAGYERMEKEKÉRT! (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

beauty and style

A 35 éves modellt tinilánynak néznénk smink nélkül – Miranda Kerren nem fog az idő »

Fogott egy kést, és kettévágta a korrektoros tubust: sokat spórolt vele »

Kritizálják a kommentelők a szupermodell alakját – Olyan, mint a nádszál »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ki mondta, hogy rántott húst csak vasárnap lehet enni? Ráadásul nem kell ragaszkodnod a szokásos panírhoz sem.

Egy kis újítással egy teljesen más ízélményben lehet részed, a citrom és a sajt különlegessé teszi a hagyományos fogást.

Mediterrán citromos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 filézett csirkemell
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • fél citrom leve
  • fél dl olívaolaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • bors

Elkészítés ideje:

20 perc.

Elkészítés menete:

A petrezselyemzöldet aprózd fel. Keverd össze a citromlével, és ízlésed szerint sózd, borsozd. Tedd bele a hússzeleteket, és egy éjszakára lefedve hagyd benne állni.

Amikor másnap kiveszed, a szeleteket picit sózd meg, ezután jöhet a panír. A zsemlemorzsát keverd össze sajttal, és úgy forgasd bele a húst. Forró olajban süsd aranybarnára. Bármilyen körethez, de akár salátákhoz is kitűnő.

Ezt is szeretjük