Mustáros csirkeszárny: fűszeres és ropogós
A csirkeszárny finom és olcsó, csak tudni kell jól elkészíteni. Mustáros pácunktól ropogós lesz, és mindenki repetát kér majd belőle.

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

10 egyszerű mód, ahogy a fehér pólót viselheted: hogy változatos legyen »

10 perces intenzív hasizomtorna: leizzasztja a felesleges zsírt »

40 évesen leöregezték, 60 felett újra a márka arca lett a gyönyörű színésznő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A szárny nem a csirke legnemesebb része, de időről időre érdemes foglalkozni vele. Nem nagy ebédekkor, hanem ha csipegetni akartok.

A csirkeszárnyon kevés a hús, de ez ne vegye el a kedvedet, mert annál ropogósabban lehet elkészíteni.

Mustáros csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 8 csirkeszárny
  • 5 dkg vaj
  • 4 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • bors

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A csirkeszárnyakat tisztítsd meg, és enyhén sózd be őket. A vajat olvaszd meg, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával keverd össze, és addig melegítsd, amíg a cukor el nem olvad.

A szárnyakat kend meg a masszával, majd tedd olajozott tepsibe, és 25 perc alatt süsd ropogósra közepes lángon.

Blog.hu ajánló