Mustáros csirkeszárny: fűszeres és ropogós
A csirkeszárny finom és olcsó, csak tudni kell jól elkészíteni. Mustáros pácunktól ropogós lesz, és mindenki repetát kér majd belőle.

Ez is érdekelhet

London gyerekkel is felejthetetlen: így tegyük kényelmessé az utat! (x)

Legyél az idei nyár divatdiktátora! (x)

Kellemetlen, gyakori vizelési inger: mit tehetsz ellene? (x)

A nő kétszer (x) - Szeretni kell, és pont.

Kimeríti a testet a kánikula: 4 bevált tipp a gyors felfrissüléshez (x)

beauty and style

Így fedd el a géllakk lenövését otthon: műkörömnél is működik a trükk »

3 egyszerű trükk, amitől tökéletesen nézel majd ki az esküvői fotókon »

Maxiszoknya, nyári ruha és kimonó is lehet a kendőből: szuper tippek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A szárny nem a csirke legnemesebb része, de időről időre érdemes foglalkozni vele. Nem nagy ebédekkor, hanem ha csipegetni akartok.

A csirkeszárnyon kevés a hús, de ez ne vegye el a kedvedet, mert annál ropogósabban lehet elkészíteni.

Mustáros csirkeszárny

Hozzávalók:

  • 8 csirkeszárny
  • 5 dkg vaj
  • 4 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál barna cukor
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • bors

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A csirkeszárnyakat tisztítsd meg, és enyhén sózd be őket. A vajat olvaszd meg, majd a mustárral, a citromlével, az olajjal, a barna cukorral és a pirospaprikával keverd össze, és addig melegítsd, amíg a cukor el nem olvad.

A szárnyakat kend meg a masszával, majd tedd olajozott tepsibe, és 25 perc alatt süsd ropogósra közepes lángon.

Ezt is szeretjük