Liszt nélküli csokis süti
Gluténérzékenyeknek is
Imádod az édességeket, de van, amiről le kell mondanod a liszt miatt? Ezzel a csokis sütivel bűnbe eshetsz bátran.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Nicole Kidman hajszíne az őszi szezon új kedvence: ezt fogják legtöbbször kikeverni a fodrászok »

Ilyen egyszerű elkészíteni Meghan hercegné tökéletes kis kontyát – 5 perc alatt össze lehet dobni »

Nem talált a méretében szexi fehérneműt a plus size blogger, ezért saját kollekcióval állt elő »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A tavasz beköszöntével ideje leporolni a tréningruhát, illetve előszedni - vagy bővíteni - azokat a recepteket, melyek hatékonyan segítik, hogy formába lendülhess, vagy legalább nem nehezítik meg a dolgod, de cserébe isteni finomak.

Ez egy nagyon egyszerű és nagyon gyors recept, melyet bármilyen gyümölccsel vagy édes szósszal még finomabbá tehetsz, a bátrabbak egy kis csípős chili hozzáadásával is próbálkozhatnak.

Liszt nélküli csokis süti

Hozzávalók:

  • 35 dkg magas kakaótartalmú csokoládé
  • 10 dkg vaj
  • 6 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 narancs

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

Nemcsak finom, de nagyon hamar el is készülhetsz vele. A tojásokat válaszd ketté, majd tedd félre. A csokit törd össze egy lábosban, és gőz fölött olvaszd meg, ha elérte a kellő állapotot, keverd hozzá a vajat is, majd vedd le a gőzről. Reszeld hozzá a narancs héját - érdemes előtte jó alaposan megmosni, nehogy valami permetmaradék rajta maradjon -, add hozzá a vaníliás cukrot, és a sárgájákat is keverd hozzá.

Egy nagyon apró csipet sóval verd a fehérjéket kemény habbá, majd óvatosan elegyítsd el a vajas-csokis krémmel. Ha mindezzel kész vagy, melegítsd elő a sütőt 180 fokra, és körülbelül 30 perc alatt süsd készre a süteményt.

Sütit ide, de gyorsan!

Ezt is szeretjük