Ínycsiklandó zöldséges rakottasok hússal és hús nélkül: csupa laktató finomság
A zöldséges rakottasok praktikusak, hisz kiadósak, egyszerűen, gyorsan összeállíthatóak, és a végtelenségig variálhatóak.
Szinte nincs olyan zöldség, amiből ne készíthetnél ínycsiklandó rakott fogást. Változtathatod az évszaknak megfelelően, így készülhet zöldbabból, spárgából, karfiolból, padlizsánból, kelből, káposztából. Számtalan módon tartalmasabbá teheted a különféle rakottasokat, rizzsel, krumplival, csirkével, sertéssel, darált hússal, de néha jólesnek a hús nélküli ételek is.
Sőt, süthetsz kifejezetten diétás rakottasokat, ezekhez jó alapanyag lehet az édesburgonya. Ha azonban nem fogyózol, sok tejföllel, sajttal még élvezetesebbé teheted. Nagy előnyük, hogy ezeket a hétköznapi rohanásban is könnyen összedobhatod a családnak. A sütőben pedig jól összeérnek a legkülönfélébb ízek. Próbálj ki néhány újdonságot is, összeállításunkban biztosan találsz neked tetsző ételt.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- csirkemell
- húsételek
8 ízletes étel csirkemellből: mindegyiket könnyű elkészíteni
- fogyókúra
- zöldséges