Ínycsiklandó zöldséges rakottasok hússal és hús nélkül: csupa laktató finomság

A zöldséges rakottasok praktikusak, hisz kiadósak, egyszerűen, gyorsan összeállíthatóak, és a végtelenségig variálhatóak.

Legfinomabb zöldséges rakottasok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan zöldség, amiből ne készíthetnél ínycsiklandó rakott fogást. Változtathatod az évszaknak megfelelően, így készülhet zöldbabból, spárgából, karfiolból, padlizsánból, kelből, káposztából. Számtalan módon tartalmasabbá teheted a különféle rakottasokat, rizzsel, krumplival, csirkével, sertéssel, darált hússal, de néha jólesnek a hús nélküli ételek is.

Sőt, süthetsz kifejezetten diétás rakottasokat, ezekhez jó alapanyag lehet az édesburgonya. Ha azonban nem fogyózol, sok tejföllel, sajttal még élvezetesebbé teheted. Nagy előnyük, hogy ezeket a hétköznapi rohanásban is könnyen összedobhatod a családnak. A sütőben pedig jól összeérnek a legkülönfélébb ízek. Próbálj ki néhány újdonságot is, összeállításunkban biztosan találsz neked tetsző ételt. 

Passata, az Univer új terméke!

A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.

Promóció

Ezt is szeretjük