Krémes, tonhalas szendvicskrém házilag: 3 perc alatt elkészül
Fogyaszthatod reggelire egy pirítóssal, és elteheted a hűtőbe is pár napra. Ha megéhezel, nagyon jól jön.

Krémes, tonhalas szendvicskrém házilag: 3 perc alatt elkészül
Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Amiért a tej nem jó a bőrnek: tudományosan is igazolva »

Hatékony, házi praktikák korpa ellen: 4 tipp az egészséges fejbőrért »

Bőrápoló olajok kismamáknak striák ellen: gyengéd, de mély ápolást adnak »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A szendvics kiváló nyári csemege, egy pohár sörrel vagy limonádéval pedig nagyszerű előétel vagy akár vacsora is lehet. Akkor a legfinomabb, ha roskadásig pakolod friss és zamatos idényzöldségekkel, na és persze, a fincsi szendvicskrémről sem feledkezel meg. Utóbbihoz adunk egy gyors és ellenállhatatlan ötletet.

Krémes, tonhalas szendvicskrém

Hozzávalók:

  • 1 db tonhalkonzerv
  • 2 evőkanál tejföl
  • 4 evőkanál majonéz
  • 0.5 db citromlé
  • 2 tört fokhagymagerezd
  • 0.5 csokor zöldhagyma
Recept idők

Elkészítés:

Az olaj egy részét öntsd le a halról, majd a maradékkal együtt borítsd egy tálba, és jól nyomkodd szét. Add hozzá a többi összetevőt, tehát a tejfölt, a majonézt, a citromlét, a tört fokhagymagerezdeket és az aprított zöldhagymát. Keverd össze, végül kend pirítósra. Ha szeretnéd, kis időre a hűtőbe teheted, hogy az ízek kellően összeérjenek, de kedved szerint akár tovább is ízesítheted.

Ezt is szeretjük