Könnyű, náthaűző hagymaleves

Ne kapjon el az influenza

A hagymaleves finom és egészséges, a vírusokkal teli időszakban érdemes gyakran fogyasztani.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hagymaleves nemcsak finom, de nagyon egészséges is. Bár már nem röpködnek kemény mínuszok, azért jó, ha figyelmet fordítasz a náthára, és elkerülöd.

A franciák hagyományosan pirítóssal a tetején szolgálják fel, egy kis sajtot is rásütve, de, ha nem szereted, hogy átázik a kenyér, akkor mellé szolgáld fel.

Hagymaleves

Hozzávalók:

  • 1-2 liter zöldségleves
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 200 ml tejszín
  • 6 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál liszt
  • só, feketebors, őrölt kömény
  • fél csokor petrezselyem
  • 1 csipet só

Elkészítés ideje:

Körülbelül 40 perc, a pirítóssal együtt.

Elkészítés menete:

A megpucolt, negyedelt hagymákat vékonyan szeleteld fel, majd a felforrósított olajon öt percig párold.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Dobd hozzá a passzírozott fokhagymákat, majd szórj hozzá kevés lisztet, és pirítsd azzal együtt rövid ideig, de vigyázz, hogy a liszt ne égjen oda. Öntsd fel a zöldséglevessel, forrald fel, majd öt-hét percig lassú tűzön főzd.

Képek és receptek! Magyaros levesek, ahogy a nagyi csinálta

Nézegess képeket!

Elolvasom

A leveshez add hozzá a tejszínt, és még egyszer forrald fel. Sóval, borssal, köménnyel, kis cukorral ízesítsd. Petrezselyemmel megszórva tálald.

Ezt is szeretjük