Az eredeti káposztaleves receptje fogyókúrához
Ha megszabadulnál az itt-ott lerakódott kisebb feleslegtől, akkor készítsd el mennyei káposztaleves-receptünket! Egyél annyit, amennyi jólesik!

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Nem is gondolnád, mire jó még a szegfűszeg: nagy hasznát veheted, ha elfogyott a szemöldökceruzád »

Csodaszép fehérneműk az ünnepi kollekciókból: velük lesz tökéletes a partiruha »

Disney-hercegnőként dögösködik Lindsay Lohan: egy kicsit túltolta a szexepilt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A káposztaleves a fogyókúrázók körében rendkívül ismert, hiszen ez az az étel, amiből bármennyit lehet enni a diéta alatt. Persze, ilyenkor szigorúan csak ezt lehet fogyasztani.

Ha te is úgy gondolod, hogy lenne egy-két kiló, amitől sürgősen megszabadulnál, akkor a káposztalevesnél jobbat keresve sem találhatsz. Így készítsd el!

Káposztaleves

Hozzávalók:

  • 1,5 kg káposzta
  • 4 kis fej vöröshagyma
  • 4 sárgarépa
  • 2 zöldpaprika
  • 2 zellergumó
  • 2 leveskocka
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors

A káposztát mosd megalaposan, majd vágd egészen apró csíkokra. A vöröshagymát, a sárgarépát és a zellergumót pucold meg, és darabold őket közepes nagyságúra a zöldpaprikával együtt.

Tedd fazékba a káposztával kísérve, és annyi vízzel engedd fel, hogy éppen ellepje a hozzávalókat. Ízlésed szerint sóval, borssal fűszerezd, miután hozzáadtad a leveskockát.

Nagy lángon forrald fel, majd vedd vissza a tüzet, és hagyd, hogy nagyjából fél óra alatt készre rotyogjon. Amikor minden puha, szedd tányérokba, és a felaprított petrezselyemmel tálald.

Ezt is szeretjük