Kolbásszal töltött csirkemell baconbe göngyölve, egyenesen a sütőből
A kolbásszal töltött, sajtos csirkemell is nagy kedvenc lehet. A bacon finom ízt ad a húsnak, és segít, hogy ne száradjon ki sütés közben.

kolbasszal-toltott-csirkemell
Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Hogyan lesz az irodai outfit fantáziadús? 6 nélkülözhetetlen ruhadarabot mutatunk »

A legjobb hajerősítő szer, mégis csak ritkán hallunk róla: görögszéna hajhullás ellen »

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kolbásszal töltött csirkemellet egy órán belül könnyedén elkészítheted, mégis mindenki elégedett lesz a végeredménnyel. Ezúttal ne panírozd, tekerj köré bacont. Kívülről ropogósra sül, belül finom szaftos, omlós lesz. A kolbász miatt nem nagyon kell fűszerezni sem. 

Kolbásszal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 20 dkg kolbász
  • 20 dkg bacon
  • 10 dkg sajt
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket öblítsd le, és papírtörlővel itasd le róluk a nedvességet. Vágd vékony szeletekre, ha kell, kicsit klopfold ki, és sózd be. A csirkemellszeleteket fektesd a kiterített baconre. Mindegyikre tegyél kolbászdarabkát, és szórd meg reszelt sajttal. A baconnel együtt tekerd fel a szeleteket. 

Rendezd a tekercseket zsiradékkal kikent tepsibe, és önts alájuk kevés vizet. Fóliázd le, és told forró sütőbe. Süsd meg 170 fokon körülbelül 35-40 perc alatt. Amikor a hús puha, könnyen beleszalad egy hegyes kés, vedd le a fóliát, és pirítsd meg a húst. 
A kijevi csirkemell is ellenállhatatlan, ráadásul otthon is elkésztheted tökéletesre. 

Ezt is szeretjük