Kolbásszal töltött csirkemell baconbe göngyölve, egyenesen a sütőből
A kolbásszal töltött, sajtos csirkemell is nagy kedvenc lehet. A bacon finom ízt ad a húsnak, és segít, hogy ne száradjon ki sütés közben.

kolbasszal-toltott-csirkemell
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kolbásszal töltött csirkemellet egy órán belül könnyedén elkészítheted, mégis mindenki elégedett lesz a végeredménnyel. Ezúttal ne panírozd, tekerj köré bacont. Kívülről ropogósra sül, belül finom szaftos, omlós lesz. A kolbász miatt nem nagyon kell fűszerezni sem. 

Kolbásszal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 20 dkg kolbász
  • 20 dkg bacon
  • 10 dkg sajt
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket öblítsd le, és papírtörlővel itasd le róluk a nedvességet. Vágd vékony szeletekre, ha kell, kicsit klopfold ki, és sózd be. A csirkemellszeleteket fektesd a kiterített baconre. Mindegyikre tegyél kolbászdarabkát, és szórd meg reszelt sajttal. A baconnel együtt tekerd fel a szeleteket. 

Rendezd a tekercseket zsiradékkal kikent tepsibe, és önts alájuk kevés vizet. Fóliázd le, és told forró sütőbe. Süsd meg 170 fokon körülbelül 35-40 perc alatt. Amikor a hús puha, könnyen beleszalad egy hegyes kés, vedd le a fóliát, és pirítsd meg a húst. 
A kijevi csirkemell is ellenállhatatlan, ráadásul otthon is elkésztheted tökéletesre. 

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük