A hagyományos kaszinótojás receptje
Ünnepi klasszikus
A hidegtálak elmaradhatatlan fogása a kaszinótojás, ami nem hiányozhat egy igazi mulatságról.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Gigi Hadidról meseszép fotók készültek: talán sosem volt még ilyen nőies a modell »

Mi történt már megint Nicole Kidman arcával? Átlátszó ruhája sem vonja el róla a figyelmet »

Szorítja, nyomja a lábad a cipő? Okos trükkök, melyekkel kényelmessé teheted »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kaszinótojást jóval könnyebb készíteni, mint elsőre ránézésre gondolná az ember, mire belemelegednél, szinte kész is vagy vele.

Önmagában is remek, de egy kis kaviár, újhagyma vagy kockára vágott kaliforniai paprika csodákat tesz vele, és franciasalátával tálalva is isteni.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • 1,5 dl tejföl
  • kevés cukor
  • bors

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elférnek majd a tojások. és egymástól nem zavartatva főhetnek. Ha elkészültek - legalább nyolc percet hagyj nekik a fürdőzésre -, távolítsd el a héjukat, majd mindegyiket vágd félbe hosszában, és távolítsd el a sárgájukat.

A tejfölt, a majonézt és a mustárt keverd össze, apríts bele némi petrezselymet, ízesítsd egy csipetnyi cukorral, valamint sóval és frissen őrölt borssal. Ha mindezzel kész vagy, töltsd ezt a masszát a kemény fehérjékbe, és már kész is vagy.

A legjobb mártogatósok

Ha vendégeket vársz, nem árt készülnöd némi mártogatóssal is, az mindenhez passzol, és mindenki imádja.

Ezt is szeretjük