A hagyományos kaszinótojás receptje
Ünnepi klasszikus
A hidegtálak elmaradhatatlan fogása a kaszinótojás, ami nem hiányozhat egy igazi mulatságról.

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Olcsó, házi gyanta 3 összetevőből, amitől nem lesz kiütéses az érzékeny arcbőr »

Fázós vagy? 10 megszívlelendő öltözködési trükk télre »

Fantasztikus házi hajpakolás egyetlen olajjal: ápol, és serkenti a növekedést »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kaszinótojást jóval könnyebb készíteni, mint elsőre ránézésre gondolná az ember, mire belemelegednél, szinte kész is vagy vele.

Önmagában is remek, de egy kis kaviár, újhagyma vagy kockára vágott kaliforniai paprika csodákat tesz vele, és franciasalátával tálalva is isteni.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • 1,5 dl tejföl
  • kevés cukor
  • bors

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elférnek majd a tojások. és egymástól nem zavartatva főhetnek. Ha elkészültek - legalább nyolc percet hagyj nekik a fürdőzésre -, távolítsd el a héjukat, majd mindegyiket vágd félbe hosszában, és távolítsd el a sárgájukat.

A tejfölt, a majonézt és a mustárt keverd össze, apríts bele némi petrezselymet, ízesítsd egy csipetnyi cukorral, valamint sóval és frissen őrölt borssal. Ha mindezzel kész vagy, töltsd ezt a masszát a kemény fehérjékbe, és már kész is vagy.

A legjobb mártogatósok

Ha vendégeket vársz, nem árt készülnöd némi mártogatóssal is, az mindenhez passzol, és mindenki imádja.

Ezt is szeretjük