Isteni tepsis sült 30 perc alatt
Ha finom vacsorát szeretnél az asztalra tenni, de nincs sok időd, akkor próbáld ki receptünket.
Az egyik legegyszerűbb húsételről van szó, mégis talán az egyik legfinomabb, amit igazán jóízűen fogyaszt gyerek és felnőtt egyaránt.
Nem kell hozzá különösebb konyhai tapasztalat, így kezdők is bátran kipróbálhatják ezt a finomságot.
Gyors tepsis sült
Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 1 fej fokhagyma
- 4-5 evőkanál étolaj
- majoránna
- só, bors
- pirospaprika
Olajozz ki egy tepsit vagy ez tűzálló tálat. A csirkecombokat mosd meg és bőrözd le, de rajta is hagyhatod, ha szeretitek. A fokhagymát passzírozd át, majd kevés olajjal, borssal és sóval keverd össze.
Kenegesd be ezzel a keverékkel a csirkecombokat, és tedd a tepsibe, majd szórd meg a majoránnával. Told előmelegített sütőbe, és süsd meg 25-30 perc alatt.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- fokhagyma
Ropogós mézes-fokhagymás csirke
- csirke
- citrom
Olívás, citromos egyben sült csirke
- kacsa
- só