Így lesz tökéletes a tatárbifsztek
Igazi ragadozóknak való étel a nyers, mégis nagyon ízletes marhahúsból készült étel. Titka a jó minőségű húsban rejlik, amin ne spórolj!
A tatárok a legenda szerint a nyereg alatt puhították a húst, és valószínűleg nyersen fogyasztották, talán innen ered a tatárbifsztek elnevezés. A nyers hús gondolata sokakat taszít, de elég egyszer megkóstolni ezt a különlegességet, hogy megértsd, miért népszerű.
Fontos, hogy a tatárbifsztekhez nagyon jó minőségű húst vásárolj, megbízható hentestől vedd meg. Ha nincs kedved otthon bajlódni, akkor daráltasd le vele kétszer a húst.
Tatárbifsztek
Hozzávalók 4 személyre:
- 25 dkg bélszín
- 1 tojás fejenként
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tojás
- só
- őrölt bors
A húst daráld le, ha nem tette meg a hentes, de figyelj ara, hogy a daráló tökéletesen tiszta legyen. A hagymát aprítsd fel, a fokhagymát passzírozd át, majd keverd össze a hússal és a fűszerekkel.
A tojásokat törd fel, és válaszd ketté. Többféleképpen is szervírozhatod a tatárbifszteket, összekeverheted a tojássárgájával, de formálhatsz a húsba kis mélyedést és abba is beleteheted.
Készíts elő mellé sok pirítóst, sót, borsot, újhagymát vagy lilahagymát, így mindenki összekeverheti ízlése szerint a dolgokat.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- sertéshús
- húsételek
Sült oldalas
- libamáj
- ajándék
Zsírjában eltett libamáj
- hús
- sertéssült