Magyaros halászlé bográcsban
Ha a párod szeret horgászni, akkor bizonyára jól jön egy halászlérecept, ami nem túl bonyolult.
Szerencsére az időjárás megemberelte magát a nyár utolsó napjaira, így lehetőség van arra, hogy szabad tűzön, barátok körében készítsétek el az ebédet vagy a vacsorát.


Ha a férfiak horgászatra adták a fejüket, akkor a zsákmányt fel is kell dolgozni, így aztán össze lehet kötni a kellemest a hasznossal.
Halászlé
Hozzávalók:
- 1 kg ponty
- 1 kg keszeg
- 2 db vöröshagyma
- 2 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- 1-2 evőkanál édes pirospaprika
- só
- bors
Pucold meg a halat, amennyire szükséges. Aprítsd fel a hagymát, majd olajon kezdd el pirítani a paprikával. Tedd hozzá a keszeget és a pontydarabokat, valamint a zöldségeket. Sózd és borsozd, majd lassú tűzön főzd egy órán keresztül.
Ekkorra a halhús szinte szétesik. A levest átpasszírozhatod, így megszabadulhatsz a szálkáktól, de a haldarabok maradhatnak egyben is. Friss kenyérrel kínáld. Az erős paprikát érdemes utólag mindenkinek magának adagolnia.
OLVASD EL EZT IS!

- tv2
- jóban rosszban
Nem szégyenlősködött! Félmeztelenül lépett a kifutóra a TV2 népszerű sztárja

- pörkölt
- szárnyas
Szaftos, magyaros fácánpörkölt

- grill
- sült csirke