Gyors tepsis tejszínes-sajtos csirke
A csirkemell száraz lehet magában, de ha egy kis sajttal és tejszínnel megbolondítod, isteni krémes fogást kaphatsz vacsorára.
- Az 57 éves Caroline az egyik leghíresebb ősz hajú modell, de a lánya szépségén is csak ámulni lehet: Mimi le sem tagadhatná édesanyját »
- Nőies, dús hatású frizurák, amiket nem ollóval készített a fodrász: divatos fazonok borotvával vágva »
- Napi 10 perc teljes testre ható edzés, amihez csak egy szék kell: ülve is megdolgoztathatod az izmaidat »

- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek
A csirkemell önmagában száraz, és nem is a legízletesebb, viszont tökéletes alap, hogy különböző szószokat és feltéteket készítsz hozzájuk. Mivel sovány húsról van szó, ezért zsírosabb hozzávalókat is használhatsz, és akkor sem kell aggódnod a szívinfarktus miatt.


A sajt és a tejszín tökéletes kombináció, pikáns vacsorát varázsolhatsz a segítségükkel az egyszerű csirkemellből, ráadásul gyorsan el is készülsz vele.
Füstölt sajtos, tejszínes csirkemell
Hozzávalók:
1 kg csirkemell
25 dkg sajt
5-6 gerezd fokhagyma
2 dl tejföl
só
bors
A csirkemelleket vágd félbe, sózd be, és tedd egy tálba. Kend meg a zúzott fokhagymával, és hagyd pihenni. A sajtot reszeld le, használhatsz többfajta sajtot is, ha lágy sajtokat használsz, akkor elég, ha összetöröd őket.
A tepsit olajozd ki, fektesd bele a húsokat, kend meg mindegyiket bőven tejföllel, majd szórd rájuk a reszelt vagy darabokra szedett sajtot. Told előmelegített sütőbe, ahol 25-30 perc alatt megsül, és megpirul. Az ételt elkészítheted csirkecomb filéből is.
OLVASD EL EZT IS!

- gyümölcs
- kacsa
Kacsamelltekercsek gyümölccsel

- gomba
- hús
Töltött húsbatyuk

- kacsa
- libamáj