A legfinomabb fűszeres húsok
7 kép, 7 recept
Nyakunkon a grillszezon, összeszedtük a legjobb, legfinomabb és talán legegyszerűbb grillezős fogásokat.
Ez is érdekelhet
- Ismét összefogtak a Fressnapf vásárlói: közel 12 millió Ft adomány a Kutyák Határok Nélkül Alapítványnak (x)
- Korábbi évadkezdéssel és bővebb műfaji kínálattal nyit a Margitszigeti Szabadtéri Színház (x)
- Színésznőként ismertük meg, most mesekönyvet illusztrál - A karantén alatt Korponay Zsófi ezzel foglalkozik
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Ő Zoltán Erika 23 éves lánya: a gyönyörű Zoé le sem tagadhatná az anyját
- KRESZ-tábla-kvíz: tudod, melyik a várakozni tilos tábla? Teszteld tudásodat!
- Détár Enikő és Rékasi Károly fia már 19 éves: Zsigmondból jóképű pasi lett
- Villámkvíz a magyar földrajzból: általános iskolában tudni kellett a válaszokat
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
Az izgalmasabbnál izgalmasabb pácokban érlelt húsoknál egyszerűen nem létezik finomabb, a grillen elkészítve illatuk már messziről elárulja, hogy itt valami zseniális étel készül. A nagy napra érdemes rákészülnöd, és legalább egy nappal előtte bepácolni a húsokat, némelyiknek jót tesz, ha akár több időt is kap, némelyiknek viszont elég pár óra is előtte.
Nem grillrács, bogrács!
A kerti sütögetések második legnépszerűbb eszköze a bogrács, készíts isteni, laktató ételeket ebben a tűzrevaló edényben!