Ínycsiklandó cukkinilepény feta sajttal

Fél óra alatt könnyen elkészítheted

A cukkini zseniális zöldség: egészséges, nem hizlal, és finom.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A cukkinilepény rendkívül sok hasonlóságot mutat a lapcsánkával, tulajdonképp ugyanúgy készül, csak ki kell cserélni a fő összetevőket.

Figyelj arra, hogy ne öreg cukkinit használj, mert az megkeseredhet, úgy meg nem lesz igazán finom az étel.

Fetás cukkinilepény

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb cukkini
  • 20 dkg feta sajt
  • 2 tojás
  • 15 dkg liszt
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

A cukkiniket mosd meg jó alaposan, szabadítsd meg a héjuktól, majd egy nagylyukú reszelőn reszeld le őket.

Ezután szedd egy tálba, add hozzá a két tojást, majd nyomkodd bele a feta sajtot és szórd bele a lisztet. A zöldség mennyiségétől függően több lisztre is szükség lehet, a lényeg az, hogy könnyen formálható masszát kapj.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sózd és borsozd kedvedre, de arra ügyelj, hogy a sajt is elég sós, így abból már nem kell sokat hozzáadnod. Ezután egy serpenyőben melegíts olajat, formázz a masszából kis pogácsákat, és süsd ki őket. Ha kész van, már fogyaszthatod is.

A nyár ízei

Ha szereted a csak nyáron fogyasztható finomságokat, nézz be néhány ötletért!

Isteni nyári receptek

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

lencsefasirt lead
  • vega
  • saláták, zöldséges ételek

Így készül a lencsefasírt

Ezt is szeretjük