Fél órás sült hús fokhagymával és bazsalikommal
Egyszerű hozzávalók, nagyszerű ízek: omlós marhasült mediterrán fűszerekkel kiegészítve.
Egyszerű és nagyon finom fogásról van szó, melyhez nem kell sok alapanyag, az a néhány viszont fantasztikus ízt eredményez.
Készítheted véresen, akkor csak egy-két percig kell sütni a húst, de ha jól átsütve szereted, akkor süsd 4-5 percig.
Sült hús fokhagymával
Hozzávalók:
- 50 dkg sovány marhahús
- 3 nagy hagyma
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 5 dkg vaj
- bazsalikom levelek
- só
Elkészítés ideje:
20-25 perc.
Elkészítés menete:
A húst vágd körülbelül fél cm széles, félujjnyi hosszú csíkokra. A hagymákat tisztítsd meg, a vöröshagymát szeleteld fel,a fokhagyma gerezdeket felezd el. Egy serpenyőben melegíts vajat, és a húst süsd aranybarnára.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
Az elkészült darabokat szedd ki, és tedd félre, majd tedd a hagymákat. Előbb pirítsd meg a fokhagymát, majd aztán dobd rá a vöröset, végül fonnyaszd meg a bazsalikomleveleket. Ha megpirultak tedd vissza a húst, forgasd össze az egészet óvatosan, és már tálalhatod is.
OLVASD EL EZT IS!
- uborka
- gomba
Az eredeti Stroganoff-bélszín receptje
- burgonya
- sertéshús
Így készül a tökéletes brassói aprópecsenye
- fokhagyma
- hagyma