Fűszeres csirkecomb almával és szőlővel egybesütve: csodásan összeérnek az ízek a sütőben
Egyszerűen fantasztikus, ahogy a csirkecomb átveszi a fűszerek és a gyümölcsök ízét, illatát.
Az időszak kedvence, az alma és a szőlő a különféle húsok, így a csirkecomb mellé is illik. Összesütve csodás őszi ebédet kapsz, és finom szaftos lesz a végeredmény. Érdemes a húst a szaftjával többször locsolgatni.
Csirkecomb almával, szőlővel
Hozzávalók
- 6 db csirkecomb
- 3 db alma
- 1 fürt szőlő
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- kakukkfű
Elkészítés:
A csirkecombokat tisztítsd meg, és szórd meg sóval. Keverd össze az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, a borsot és a kakukkfüvet, majd kend be vele a combokat.
Rakd a tepsibe a szőlőt, a felszeletelt almát, a csirkét, és önts alájuk vizet. Fedd le fóliával, és told forró sütőbe. Süsd 180 fokon körülbelül 45 percig. A vége felé vedd le a fóliát, hogy a hús megpiruljon.
A sült csirke szerelmeseinek az írós pácban érlelt fokhagymás sült csirkecombok is biztos, hogy ízleni fognak.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció