Avokádókrém: fűszeres és isteni
Semmilyen konyhai gyakorlatot nem igényel, egyszerűbb, mint egy rántotta, és nagyon finom.
Akár vaj helyett használod pirítósra, akár mártogatósnak tortillachips mellé, az avokádókrém mindenképpen isteni.
Ráadásul nagyon egészséges is, ugyanis az avokádó tele van E-vitaminnal és telítetlen zsírsavakkal, ami jót tesz a bőrödnek.
Avokádókrém
Hozzávalók:
- 2 érett avokádó
- 2 gerezd fokhagyma
- fél marék snidling
- 1 evőkanál olívaolaj
- só, fehérbors
- 1 lime
Az avokádókat vágd ketté, majd kanalazd ki a húsukat egy tálba, és villával törd össze alaposan, egészen krémesre keverve az olívaolajjal. Facsard rá a lime levét, és keverd el vele.
A fokhagymát passzírozd át, a snidlinget vágd apró darabokra. Keverd hozzá a krémhez, sózd, borsozd, és már tálalhatod is. Teljes kiőrlésű pirítósra téve egészséges reggeli.
OLVASD EL EZT IS!

- saláta
- saláták, zöldséges ételek
Az eredeti Cézár-saláta receptje

- zöldség
- retek
Túróval töltött friss retek

- szendvics
- különleges recept