A legkedveltebb almás sütemények képpel - Kipróbált, bevált receptek
Összegyűjtöttük a kedvenc almás sütik receptjeit: most a hagyományos változatokat mutatjuk be.

Dia

	A karamellás almatorta a hagyományos almás lepény felturbózott változata. A tölteléket megszórtuk durvára vágott dióval, a forró süti tetejét pedig gazdagon meglocsoltuk olvasztott karamellával. A karamellás almatorta almás összeállításunk első receptje »

A karamellás almatorta a hagyományos almás lepény felturbózott változata. A tölteléket megszórtuk durvára vágott dióval, a forró süti tetejét pedig gazdagon meglocsoltuk olvasztott karamellával. A karamellás almatorta almás összeállításunk első receptje »

Dia

	A rácsos almás pitét fél óra alatt összeütheted. Egyszerűen elkészíthető süti, nem időigényes, ráadásul a hozzávalókért sem kell leugranod a sarki boltba. A rácsos almás pite receptjét itt olvashatod »

A rácsos almás pitét fél óra alatt összeütheted. Egyszerűen elkészíthető süti, nem időigényes, ráadásul a hozzávalókért sem kell leugranod a sarki boltba. A rácsos almás pite receptjét itt olvashatod »

Dia

	Az almás rétest a diétád alatt is büntetlenül fogyaszthatod, ha cukor helyett édesítőszert használsz. Most a klasszikus almás rétes receptjét mutatjuk be neked, annyi könnyebbséggel, hogy a réteslapot a boltban kell megvásárolnod. Olvasd el, hogy készül a hagyományos almás rétes »

Az almás rétest a diétád alatt is büntetlenül fogyaszthatod, ha cukor helyett édesítőszert használsz. Most a klasszikus almás rétes receptjét mutatjuk be neked, annyi könnyebbséggel, hogy a réteslapot a boltban kell megvásárolnod. Olvasd el, hogy készül a hagyományos almás rétes »

Dia

	A muffin az egyik leghálásabb sütemény: az alaprecept számtalan módon variálható, gyorsan és könnyen elkészíthető, csupán egy muffinsütő kell hozzá. Most egy túrós-almás változatot mutatunk neked »

A muffin az egyik leghálásabb sütemény: az alaprecept számtalan módon variálható, gyorsan és könnyen elkészíthető, csupán egy muffinsütő kell hozzá. Most egy túrós-almás változatot mutatunk neked »

Dia

	Sült töltött alma receptünk igazi, téli csemege. Az aszalt sárgabarack és füge, a méz, a narancs és a többi hozzávaló ínycsiklandó íze felejthetetlen élményt nyújt az ízlelőbimbóknak. A különleges sült töltött alma receptjét nézd meg itt »

Sült töltött alma receptünk igazi, téli csemege. Az aszalt sárgabarack és füge, a méz, a narancs és a többi hozzávaló ínycsiklandó íze felejthetetlen élményt nyújt az ízlelőbimbóknak. A különleges sült töltött alma receptjét nézd meg itt »

Dia

	Az almás-bogyós bögrés muffin elkészítését érdemes megjegyezned, hiszen univerzális recept. Az almát helyettesítheted banánnal, naranccsal, szilvával, de apróra vágott mogyoróval is ízesítheted. Az elkészítési ideje pedig mindössze fél óra. Próbáld ki az almás-bogyós muffint »

Az almás-bogyós bögrés muffin elkészítését érdemes megjegyezned, hiszen univerzális recept. Az almát helyettesítheted banánnal, naranccsal, szilvával, de apróra vágott mogyoróval is ízesítheted. Az elkészítési ideje pedig mindössze fél óra. Próbáld ki az almás-bogyós muffint »

Dia

	A világ legegyszerűbb receptje az omlós almás pite. A hozzávalókat összekevered, megszórod fahéjas cukorral a formába öntött tésztát, és már mehet is a sütőbe, húsz perc alatt megsül. Kattints ide az omlós almás pite receptjéért »

A világ legegyszerűbb receptje az omlós almás pite. A hozzávalókat összekevered, megszórod fahéjas cukorral a formába öntött tésztát, és már mehet is a sütőbe, húsz perc alatt megsül. Kattints ide az omlós almás pite receptjéért »

Dia

	Az almás-habos sütemény igazán különleges csemege. A tésztához kekszmorzsát adtunk, az almás tölteléket pedig sárgabaracklekvárral és tojásfehérjével habosítottuk. A gyors, isteni rácsos sütik összeállításunk utolsó receptje »

Az almás-habos sütemény igazán különleges csemege. A tésztához kekszmorzsát adtunk, az almás tölteléket pedig sárgabaracklekvárral és tojásfehérjével habosítottuk. A gyors, isteni rácsos sütik összeállításunk utolsó receptje »

Ezt is szeretjük
Szerző: Nagy Annamária
Fotó: