Immunerősítő almás céklasaláta: pillanatok alatt megvan, és nagyon egészséges
Az almás céklasaláta csupa nyers hozzávalóból készül, így még több vitamin marad benne.

almas-ceklasalata
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az almás céklasaláta immunerősítő finomság, tele fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal és csodás ízekkel. A zöldség, a gyümölcs és az öntet tökéletes harmóniát alkotnak. A zöldfűszerek közül jól illik hozzá a kakukkfű és a petrezselyem is. Ízlés szerint lila vagy fokhagymával tovább turbózhatod. 

Almás céklasaláta

Hozzávalók:

  • 4 db cékla
  • 3 db alma
  • 3 teskanál méz
  • 0.5 db citrom
  • zöldfűszer
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A céklát alaposan mosd meg, majd hámozd meg, és vágd kis darabokra, vagy reszeld le. Az almát héjastól darabold körülbelül akkorára, mint a cékla. Egy tálban keverd össze a mézet és a citrom levét, szórj hozzá kevés borsot, majd öntsd a zöldség-gyümölcs keverékre. Szórd meg zöldfűszerrel, forgasd össze, és tedd egy-két órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.  
A céklát nagyon kreatívan felhasználhatod, sütve, rozmaringgal könnyed vacsora vagy köret is lehet. 

Mentesen sütni-főzni még soha nem volt ennyire egyszerű!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani.

Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük