A tökéletes káposztaleves

Ha megfogadtad, hogy lefogysz

Kitűnő zsírégető, nem csoda, hogy a fogyókúrázók fő eledele. Próbáld ki te is a jól bevált módszert!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A káposztaleves-diéta az egyik leggyakoribb fogyókúrafajta a hízásra hajlamos emberek körében. Azonban a levest akkor is bátran fogyaszthatod, ha nem szeretnél zsírt égetni, csak felmelegednél egy tányér gőzölgő finomságtól.

Készítsd el receptünket vacsorára, melyben, bár nincs füstölt csülök, nagyon finom! Biztosan ízleni fog a családnak.

Káposztaleves

Hozzávalók:

  • 1 kg káposzta
  • 4 dl zöldségleves
  • 2 dl tej
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 tojássárgája
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • fél gerezd fokhagyma
  • reszelt szerecsendió
  • bors

A káposzta leveleit szedd le, mosd meg, majd hagyd megszáradni. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel, és a forró olívaolajon dinszteld meg. Add hozzá a káposztaleveleket, és locsold rá a zöldséglevest.

Forrald fel, és párold puhára a káposztát. A tejet a tojássárgájával keverd simára, és add a leveshez. Vedd le a tűzről az edényt, majd ízlésed szerint sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezd a levest.

Ha szereted a köménymagot, azt is szórhatsz bele, pikáns ízt kölcsönöz neki.

20 extra hatékony zsírégető zöldség

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük