A tökéletes káposztaleves
Kitűnő zsírégető, nem csoda, hogy a fogyókúrázók fő eledele. Próbáld ki te is a jól bevált módszert!
A káposztaleves-diéta az egyik leggyakoribb fogyókúrafajta a hízásra hajlamos emberek körében. Azonban a levest akkor is bátran fogyaszthatod, ha nem szeretnél zsírt égetni, csak felmelegednél egy tányér gőzölgő finomságtól.
Készítsd el receptünket vacsorára, melyben, bár nincs füstölt csülök, nagyon finom! Biztosan ízleni fog a családnak.
Káposztaleves
Hozzávalók:
- 1 kg káposzta
- 4 dl zöldségleves
- 2 dl tej
- 2 fej vöröshagyma
- 2 tojássárgája
- 2 teáskanál olívaolaj
- fél gerezd fokhagyma
- reszelt szerecsendió
- só
- bors
A káposzta leveleit szedd le, mosd meg, majd hagyd megszáradni. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel, és a forró olívaolajon dinszteld meg. Add hozzá a káposztaleveleket, és locsold rá a zöldséglevest.
Forrald fel, és párold puhára a káposztát. A tejet a tojássárgájával keverd simára, és add a leveshez. Vedd le a tűzről az edényt, majd ízlésed szerint sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezd a levest.
Ha szereted a köménymagot, azt is szórhatsz bele, pikáns ízt kölcsönöz neki.
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- leves
A tökéletes tyúkhúsleves receptje

- leves
- tejszín
Tejszínes, tárkonyos levesek

- hagyma
- leves