A tökéletes káposztaleves
Ha megfogadtad, hogy lefogysz
Kitűnő zsírégető, nem csoda, hogy a fogyókúrázók fő eledele. Próbáld ki te is a jól bevált módszert!

Ez is érdekelhet

Konzervzöldség a konyhatitok nyitja? (x)

Üde illatokkal a kánikula ellen (x)

Hip-hop sztárok és underground DJ-k a Soundon (x)

A Z-generáció leghűbb társa (x)

Napi 8 órában ülőmunkát végzel? 3 tipp, ami a segítségedre lehet! (x)

beauty and style

Überszexi melltartók mélyen dekoltált ruhákhoz: nem rontja el a képet a kilógó pánt »

Frissítő, hidratáló turmix: egész nyáron ragyogni fog a bőröd, ha ezt iszod »

Védelmet nyújt a bőrnek, és a barnulást is segíti: napozókrémet teszteltünk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A káposztaleves-diéta az egyik leggyakoribb fogyókúrafajta a hízásra hajlamos emberek körében. Azonban a levest akkor is bátran fogyaszthatod, ha nem szeretnél zsírt égetni, csak felmelegednél egy tányér gőzölgő finomságtól.

Készítsd el receptünket vacsorára, melyben, bár nincs füstölt csülök, nagyon finom! Biztosan ízleni fog a családnak.

Káposztaleves

Hozzávalók:

  • 1 kg káposzta
  • 4 dl zöldségleves
  • 2 dl tej
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 tojássárgája
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • fél gerezd fokhagyma
  • reszelt szerecsendió
  • bors

A káposzta leveleit szedd le, mosd meg, majd hagyd megszáradni. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel, és a forró olívaolajon dinszteld meg. Add hozzá a káposztaleveleket, és locsold rá a zöldséglevest.

Forrald fel, és párold puhára a káposztát. A tejet a tojássárgájával keverd simára, és add a leveshez. Vedd le a tűzről az edényt, majd ízlésed szerint sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezd a levest.

Ha szereted a köménymagot, azt is szórhatsz bele, pikáns ízt kölcsönöz neki.

Ezt is szeretjük