A tökéletes káposztaleves
Ha megfogadtad, hogy lefogysz
Kitűnő zsírégető, nem csoda, hogy a fogyókúrázók fő eledele. Próbáld ki te is a jól bevált módszert!

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Nem talált a méretében szexi fehérneműt a plus size blogger, ezért saját kollekcióval állt elő »

Furcsa fotók készültek Rihannáról: különös háttér előtt pózolt »

Gigi Hadidról meseszép fotók készültek: talán sosem volt még ilyen nőies a modell »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A káposztaleves-diéta az egyik leggyakoribb fogyókúrafajta a hízásra hajlamos emberek körében. Azonban a levest akkor is bátran fogyaszthatod, ha nem szeretnél zsírt égetni, csak felmelegednél egy tányér gőzölgő finomságtól.

Készítsd el receptünket vacsorára, melyben, bár nincs füstölt csülök, nagyon finom! Biztosan ízleni fog a családnak.

Káposztaleves

Hozzávalók:

  • 1 kg káposzta
  • 4 dl zöldségleves
  • 2 dl tej
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 tojássárgája
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • fél gerezd fokhagyma
  • reszelt szerecsendió
  • bors

A káposzta leveleit szedd le, mosd meg, majd hagyd megszáradni. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel, és a forró olívaolajon dinszteld meg. Add hozzá a káposztaleveleket, és locsold rá a zöldséglevest.

Forrald fel, és párold puhára a káposztát. A tejet a tojássárgájával keverd simára, és add a leveshez. Vedd le a tűzről az edényt, majd ízlésed szerint sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezd a levest.

Ha szereted a köménymagot, azt is szórhatsz bele, pikáns ízt kölcsönöz neki.

Ezt is szeretjük