A tökéletes káposztaleves
Ha megfogadtad, hogy lefogysz
Kitűnő zsírégető, nem csoda, hogy a fogyókúrázók fő eledele. Próbáld ki te is a jól bevált módszert!

Ez is érdekelhet

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Színésznők, akiket az egész ország imád (x)

Egyedülálló szolgáltatásokat kínáló, újépítésű lakások a XIII. kerületben: Idén extra kedvezménnyel! (x)

Tudod már, hol egyél október 8. és 13. között?

beauty and style

Hogyan lesz az irodai outfit fantáziadús? 6 nélkülözhetetlen ruhadarabot mutatunk »

A legjobb hajerősítő szer, mégis csak ritkán hallunk róla: görögszéna hajhullás ellen »

10 tipp a tiszta arcbőrért: egyszerű lépések az instant szépségért »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A káposztaleves-diéta az egyik leggyakoribb fogyókúrafajta a hízásra hajlamos emberek körében. Azonban a levest akkor is bátran fogyaszthatod, ha nem szeretnél zsírt égetni, csak felmelegednél egy tányér gőzölgő finomságtól.

Készítsd el receptünket vacsorára, melyben, bár nincs füstölt csülök, nagyon finom! Biztosan ízleni fog a családnak.

Káposztaleves

Hozzávalók:

  • 1 kg káposzta
  • 4 dl zöldségleves
  • 2 dl tej
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 tojássárgája
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • fél gerezd fokhagyma
  • reszelt szerecsendió
  • bors

A káposzta leveleit szedd le, mosd meg, majd hagyd megszáradni. A vörös- és fokhagymát aprítsd fel, és a forró olívaolajon dinszteld meg. Add hozzá a káposztaleveleket, és locsold rá a zöldséglevest.

Forrald fel, és párold puhára a káposztát. A tejet a tojássárgájával keverd simára, és add a leveshez. Vedd le a tűzről az edényt, majd ízlésed szerint sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezd a levest.

Ha szereted a köménymagot, azt is szórhatsz bele, pikáns ízt kölcsönöz neki.

Ezt is szeretjük