A penne arrabiata receptje
Csípős olasz tészta
Ha imádod az olasz konyhát, akkor nem hagyhatod ki a pikáns, paradicsomos tésztát.

Nyereményjáték

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

Nyerj szerelemsegítő nyakláncot Valentin-napra! Bevonzza életedbe az igaz szerelmet (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Hódunyhával betakart mesebeli tájak, ahol mégis szikrázó a napsütés: mesefalucskákat is rejt (x)

Ez történik a testünkben köhögéskor - Rengeteg minden állhat a háttérben (x)

Ebben a hotelben az ételt a szántóföldről rakják az asztalra - Magyar hely, ha fontos az egészséged (x)

V-nyakú ruhához tilos felvenni: mutatjuk, melyik dekoltázshoz milyen nyaklánc illik

beauty and style

3 haslapító módszer, amihez csak egy törölközőre és néhány szabad percre lesz szükséged »

Az isteni Marilyn ilyen dögös volt nadrágban: nemcsak szoknyában imádták a pasik »

Ez lesz a cipődivat tavasszal: 10 fazon, amit biztosan hordani fogunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hihetetlenül egyszerű elkészíteni ezt az emblematikus olasz fogást, mely pikáns ízéről híres világszerte.

A chili adagolásánál vigyázz, nehogy túl sok kerüljön a szószba. Ha nem szereted a pikáns ízeket, akkor kihagyhatod belőle, mert úgy is finom.

Penne arrabiata

Hozzávalók:

  • 35 dkg penne
  • 40 dkg paradicsom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • friss chilipaprika
  • 1 evőkanál friss bazsalikom
  • kevés olívaolaj
  • parmezán

A tésztát főzd ki sós olajos vízben, ügyelve arra, hogy ne legyen túl puha. A paradicsomokat mártsd forró vízbe úgy, hogy beirdaltad az aljukat, majd húzd le a héjukat, és kockázd apróra őket. A fokhagymát passzírozd át, vagy vágd egészen apró darabokra, és add hozzá a felaprított chilipaprikát.

Tedd a serpenyőbe a paradicsomot, hagyd egészen szétfőni, majd adj az egészhez frissen vágott bazsalikomot. Végül keverd el a tésztát a szósszal, és reszelt parmezánnal kínáld.

Blog.hu ajánló