Zsírégetők a pohárból
Képeken 7 isteni smoothie, recepttel
Villámgyorsan elkészítheted őket, fogyasztanak és egészségesek, ezek a smoothie-k.

Dia

	Búzafűlé	A búzafűlé első ránézésre nem az a dolog, amit az ember a szervezetében szeretne tudni, azonban annyi jó tulajdonsága van, hogy muszáj lesz vele megbarátkoznod. Ha fogyni szeretnél, ez az egyik legjobb dolog, amit beépíthetsz az étrendedbe, serkenti az emésztést és segít a méregtelenítésben, ráadásul tele van hasznos fehérjével, kész főnyeremény.

Búzafűlé

A búzafűlé első ránézésre nem az a dolog, amit az ember a szervezetében szeretne tudni, azonban annyi jó tulajdonsága van, hogy muszáj lesz vele megbarátkoznod. Ha fogyni szeretnél, ez az egyik legjobb dolog, amit beépíthetsz az étrendedbe, serkenti az emésztést és segít a méregtelenítésben, ráadásul tele van hasznos fehérjével, kész főnyeremény.

Dia

	Epres smoothie	Egy kisebb halom jégre pakolj annyi epret, amennyit csak szeretnél, és éppen beléd fér, dobj mellé egy banánt is felkarikázva, öntsd fel egy kis vízzel vagy almalével, és egy turmixgépben dolgozd őket egybe, a végeredményt pedig szórd meg egy kis mogyoróval és mazsolával, hogy még finomabb legyen.

Epres smoothie

Egy kisebb halom jégre pakolj annyi epret, amennyit csak szeretnél, és éppen beléd fér, dobj mellé egy banánt is felkarikázva, öntsd fel egy kis vízzel vagy almalével, és egy turmixgépben dolgozd őket egybe, a végeredményt pedig szórd meg egy kis mogyoróval és mazsolával, hogy még finomabb legyen.

Dia

	Zöldséges smoothie	Tulajdonképpen bármilyen zöldségből készíthetsz innivalót, így sokkal könnyebben be tudod juttatni a szervezetedbe, mintha külön-külön mindegyiket elrágcsálnád, a hatásukat pedig ugyanúgy kifejtik. Darabold össze a kiválasztottakat, adj hozzájuk egy kis petrezselymet és némi frissen őrölt borsot, és már indulhat is a turmixgép!

Zöldséges smoothie

Tulajdonképpen bármilyen zöldségből készíthetsz innivalót, így sokkal könnyebben be tudod juttatni a szervezetedbe, mintha külön-külön mindegyiket elrágcsálnád, a hatásukat pedig ugyanúgy kifejtik. Darabold össze a kiválasztottakat, adj hozzájuk egy kis petrezselymet és némi frissen őrölt borsot, és már indulhat is a turmixgép!

Dia

	Körtés smoothie	A magas rosttartalmú körte a legjobb őszi gyümölcs, ha éppen most kezded a diétád. Segíti az anyagcserét, és a salakanyagokat is kikergeti a szervezetedből. Ha már nagyon unod a diétás ízeket, egy kis fahéjjal és magas tartalmú csokoládé reszelékével feldobhatod, nagyon jó íze lesz tőlük!

Körtés smoothie

A magas rosttartalmú körte a legjobb őszi gyümölcs, ha éppen most kezded a diétád. Segíti az anyagcserét, és a salakanyagokat is kikergeti a szervezetedből. Ha már nagyon unod a diétás ízeket, egy kis fahéjjal és magas tartalmú csokoládé reszelékével feldobhatod, nagyon jó íze lesz tőlük!

Dia

	Meggyes smoothie	A meggyszezon nem most volt, azonban fagyasztott formában pont alkalmas ez a gyümölcs is arra, hogy smoothie-t készíts belőle. Joghurttal és egy kanálnyi mézzel mennyei finom, akár desszertnek is fogyaszthatod egy könnyű ebéd után.

Meggyes smoothie

A meggyszezon nem most volt, azonban fagyasztott formában pont alkalmas ez a gyümölcs is arra, hogy smoothie-t készíts belőle. Joghurttal és egy kanálnyi mézzel mennyei finom, akár desszertnek is fogyaszthatod egy könnyű ebéd után.

Dia

	Répás smoothie	A répa nem a létező legmagasabb nedvtartalmú zöldség, azonban smoothie-t ezzel is készíthetsz, némi víz és egy pár csepp olívaolaj társaságában. Az olaj azért fontos hozzá, hogy a béta-karotin rendesen fel tudjon szívódni odabent. Bazsalikommal lágyabbá teheted az ízét, és egy kis almával vagy almalével is feldobhatod.

Répás smoothie

A répa nem a létező legmagasabb nedvtartalmú zöldség, azonban smoothie-t ezzel is készíthetsz, némi víz és egy pár csepp olívaolaj társaságában. Az olaj azért fontos hozzá, hogy a béta-karotin rendesen fel tudjon szívódni odabent. Bazsalikommal lágyabbá teheted az ízét, és egy kis almával vagy almalével is feldobhatod.

Dia

	Zöld turmix	A csodaturmix, ami megállítja az öregedést, nagyjából ilyen véleménnyel van a fél világ erről a turmixról, ami tömve van aminosavakkal és antioxidánsokkal, tehát akár még igazak is lehetnek a pletykák. Ráadásul méregtelenít is, muszáj lesz kipróbálnod, a receptet itt megtalálod: a zöld turmix receptje.

Zöld turmix

A csodaturmix, ami megállítja az öregedést, nagyjából ilyen véleménnyel van a fél világ erről a turmixról, ami tömve van aminosavakkal és antioxidánsokkal, tehát akár még igazak is lehetnek a pletykák. Ráadásul méregtelenít is, muszáj lesz kipróbálnod, a receptet itt megtalálod: a zöld turmix receptje.

Ezt is szeretjük
Fotó: