A legfinomabb májból készült ételek
Gyorsak, finomak, és könnyű elkészíteni őket
A vasban gazdag májat bármikor olcsón beszerezheted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A máj tényleg a legkönnyebben és az egyik legolcsóbban beszerezhető alapanyag, ráadásul tömve van vassal, így időnként mindenképpen érdemes belőle vacsorát készítened. Az omlós finomságot mindig utólag érdemes sózni, különben megkeményedik, ezt jól jegyezd meg, és akkor nagy baj már nem lehet a főzés során. Gyakorlatilag bárhogy elkészítheted, ahogy éppen kedved tartja, sütheted sütőben, serpenyőben, bepanírozva ránthatod, vagy lehet belőle ínycsiklandó májpástétom a reggeli pirítósra.

Friss és üde zöldköretek a finom májas ételekhez

Ha a főfogás már megvan, csak a köretet kell kitalálni, válaszd ki a kedvenc, egészséges megoldást!

Ezt is szeretjük