Gomás-sajtos töltött krumpli
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Soma lányának esküvői fotója: a 29 éves Hanna különleges menyasszony volt
- Kvíz! Emlékszel az általánosban tanult versekre? 8 idézet szerzőjére kérdezünk rá
- Kvíz! Átmennél most az elsősegélyvizsgán? 8 kérdés, amire nem csak a jogsi miatt kell tudni a választ
- Gyönyörű kis tó Budapesttől egy karnyújtásnyira: homokos stranddal és jó hangulattal vár a Domonyvölgyi-víztározó
- A 48 éves Dobó Kata hupikék fürdőruhában pózolt: karcsú, mint egy modell
Gomás-sajtos töltött krumpli
Hozzávalók 4 személyre
- 10 db nagyobb krumpli
- 1/2 fej lilahagyma
- 25 dkg gomba
- só
- bors
- 1 csomag zöldpetrezselyem
- 3 ek. tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A krumplit megfőzzük (héjában), meghámozzuk, félbevágjuk (hosszában). Üregeket készítünk. Vajon a hagymát és az apróra vágott gombát megpároljuk. Ízesítjük sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel. Mikor kihűl, elkeverjük tejföllel, és visszatöltjük az üregekbe. Tűzálló tálba tesszük, tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal meghintjük. Addig sütjük, amíg rá nem olvad a sajt.
Még több recept