Gomás-sajtos töltött krumpli
Ez is érdekelhet
- A természet ihletet ad (x)
- Jótékonysági főzés Dobó Ágival (x)
- Idén visszatér az egyik legnépszerűbb hazai gyereknapi program (x)
- Huawei szupereszköz: az iroda parancsnoki hídja (x)
- „Szeretek vezető lenni, de még jobban szeretem, hogy nőként lehetek az” (x)
- 5 tipp, hogy a megfelelő laptopot válaszd az utazáshoz (x)
beauty and style
- Mikor van az aranylakodalom, és mi van előtte, utána? – A legfontosabb évfordulók nevei, amik már feledésbe merültek »
- Könnyű hidratáló arckrémek szomjas, vízhiányos bőrre: árakkal és lelőhelyekkel »
- Eva Longoria csodás narancssárga szettjein ámulunk: megjelenésével vidám színfoltja a cannes-i forgatagnak »

Top olvasott cikkek
- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- 10 kérdéses villámkvíz a magyar gasztronómiáról: milyen töltelék van a Gundel-palacsintában?
- Az erős szexuális vonzalom 7 legfőbb jele - Már az ismerkedés során észreveheted őket
- Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta balatoni nyaralója: a kétemeletes ház kívül-belül mesebeli
- Nem ébredés után mutatja a valós testsúlyt a mérleg - Mikor kell méredzkedni a tudomány szerint?
Gomás-sajtos töltött krumpli
Hozzávalók 4 személyre
- 10 db nagyobb krumpli
- 1/2 fej lilahagyma
- 25 dkg gomba
- só
- bors
- 1 csomag zöldpetrezselyem
- 3 ek. tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A krumplit megfőzzük (héjában), meghámozzuk, félbevágjuk (hosszában). Üregeket készítünk. Vajon a hagymát és az apróra vágott gombát megpároljuk. Ízesítjük sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel. Mikor kihűl, elkeverjük tejföllel, és visszatöltjük az üregekbe. Tűzálló tálba tesszük, tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajttal meghintjük. Addig sütjük, amíg rá nem olvad a sajt.
Még több recept