Mustáros szűzérmék
Mustáros szűzérmék
Hozzávalók 4 személyre
- 70 dkg szűzpecsenye
- só
- bors
- 1 fej vöröshagyma
- fél dl olaj+ a sütéshez
- 2-3 ek mustár
Elkészítés:
A szűzpecsenyéből 2-3 centis vastagságú érméket vágunk. Az olajhoz hozzákeverjük a mustárt, a sót és a borsot, és beletesszük a húsokat. Néhány órán keresztül ebben a pácban hagyjuk. Majd olajban szép aranybarnára sütjük. Köretként nyáron saláta is illik hozzá.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept