Mustáros szűzérmék

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mustáros szűzérmék

Hozzávalók 4 személyre

  • 70 dkg szűzpecsenye
  • bors
  • 1 fej vöröshagyma
  • fél dl olaj+ a sütéshez
  • 2-3 ek mustár
Recept idők

Elkészítés:

A szűzpecsenyéből 2-3 centis vastagságú érméket vágunk. Az olajhoz hozzákeverjük a mustárt, a sót és a borsot, és beletesszük a húsokat. Néhány órán keresztül ebben a pácban hagyjuk. Majd olajban szép aranybarnára sütjük. Köretként nyáron saláta is illik hozzá.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük