Lehangoló WC-ből stílusos helyiség: 8 előtte-utána fotón az inspiráló átváltozás

A WC-helyiséget kár elhanyagolni, érdemes megszépíteni, még ha reménytelennek tűnik is.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor azt mondjuk, mellékhelyiség, olyan, mintha a lakásnak egy rendkívül jelentéktelen szegletéről beszélnénk. Mindeközben ott indul és zárul a napunk, és naponta többször is megfordulunk benne, így igenis fontos szerepet tölt be.

A WC-helyiség állapota, atmoszférája óhatatlanul hatással van a hangulatunkra, így érdemes vele külön is foglalkozni, és olyan kellemessé varázsolni, hogy mindig öröm legyen oda betérni, illetve felüdülve léphessünk ki ajtaján. Még a leglehangolóbb, leglepukkantabb, legreménytelenebbnek tűnő helyiségből is ki lehet hozni valami nagyszerűt. Ha szükséges, a szanitercsere legyen az első. Érdemes továbbá átgondolni a fal átfestését, a burkolatcserét és esetleg egy trendi tapéta felrakását. Sokat számítanak a színek és a minták is. Néhány divatos kiegészítővel a WC is, mint a lakás többi szobája, megszépíthető.

8 WC-helyiség átalakítás előtt és után

A következő előtte-utána képeken nyolc lehangoló WC-helyiség látványos átalakulását mutatjuk be. Érdemes inspirálódni és megfontolni, hogy az otthoniból mit lehetne kihozni.

Ezt is szeretjük