Lehangoló WC-ből stílusos helyiség: 8 előtte-utána fotón az inspiráló átváltozás

A WC-helyiséget kár elhanyagolni, érdemes megszépíteni, még ha reménytelennek tűnik is.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor azt mondjuk, mellékhelyiség, olyan, mintha a lakásnak egy rendkívül jelentéktelen szegletéről beszélnénk. Mindeközben ott indul és zárul a napunk, és naponta többször is megfordulunk benne, így igenis fontos szerepet tölt be.

A WC-helyiség állapota, atmoszférája óhatatlanul hatással van a hangulatunkra, így érdemes vele külön is foglalkozni, és olyan kellemessé varázsolni, hogy mindig öröm legyen oda betérni, illetve felüdülve léphessünk ki ajtaján. Még a leglehangolóbb, leglepukkantabb, legreménytelenebbnek tűnő helyiségből is ki lehet hozni valami nagyszerűt. Ha szükséges, a szanitercsere legyen az első. Érdemes továbbá átgondolni a fal átfestését, a burkolatcserét és esetleg egy trendi tapéta felrakását. Sokat számítanak a színek és a minták is. Néhány divatos kiegészítővel a WC is, mint a lakás többi szobája, megszépíthető.

8 WC-helyiség átalakítás előtt és után

A következő előtte-utána képeken nyolc lehangoló WC-helyiség látványos átalakulását mutatjuk be. Érdemes inspirálódni és megfontolni, hogy az otthoniból mit lehetne kihozni.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük