7 gyönyörű burkolat a teraszra, ami egyedibb, mint a járólap: képeken a kedvenceink

Az egyszerű járólap helyett sok más, izgalmas megoldás is szóba jöhet a terasz burkolására.

coverfoto

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavaszi, a nyári, de még a kora őszi idő is nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy az ember a teraszon ejtőzzön. Hogy ez az időtöltés valóban kellemes legyen, érdemes dekorálni, de mindenekelőtt jó állapotba hozni a kültéri részt.

Felújításra készülődve szóba kerülhet, milyen padló kerüljön a teraszra. Szimpla, egyszínű járólapok helyett számos sokkal egyedibb alternatíva is létezik, melyekkel izgalmasabbá, hangulatosabbá válhat. A lehetőségek tárháza igen gazdag. Az is rátalálhat a kedvencére, aki mintás felületre vágyik, de az is, aki jobban kedveli az egyszerűséget. Mivel léteznek természetes és mesterséges alapanyagokból készült megoldások is, a natúr felületek szerelmesei és a dizájn vagy a praktikum kedvelői is megtalálhatják a számításukat. A végső döntés meghozatala előtt érdemes konzultálni egy szakértővel, akár a boltban is, aki segíthet benne, hogy az adott terasz egyéni tulajdonságaihoz mely burkolat lehet legmegfelelőbb.

Mutatós teraszburkolatok

A következő képeken izgalmas burkolat-alternatívákat mutatunk, melyek sokkal dekoratívabbak egy szimpla, egyszínű járólapozásnál. Ha valaki mégis ragaszkodik a hagyományos járólaphoz, annak is adunk ötletet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük