7 gyönyörű burkolat a teraszra, ami egyedibb, mint a járólap: képeken a kedvenceink
Az egyszerű járólap helyett sok más, izgalmas megoldás is szóba jöhet a terasz burkolására.

coverfoto
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavaszi, a nyári, de még a kora őszi idő is nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy az ember a teraszon ejtőzzön. Hogy ez az időtöltés valóban kellemes legyen, érdemes dekorálni, de mindenekelőtt jó állapotba hozni a kültéri részt.

Felújításra készülődve szóba kerülhet, milyen padló kerüljön a teraszra. Szimpla, egyszínű járólapok helyett számos sokkal egyedibb alternatíva is létezik, melyekkel izgalmasabbá, hangulatosabbá válhat. A lehetőségek tárháza igen gazdag. Az is rátalálhat a kedvencére, aki mintás felületre vágyik, de az is, aki jobban kedveli az egyszerűséget. Mivel léteznek természetes és mesterséges alapanyagokból készült megoldások is, a natúr felületek szerelmesei és a dizájn vagy a praktikum kedvelői is megtalálhatják a számításukat. A végső döntés meghozatala előtt érdemes konzultálni egy szakértővel, akár a boltban is, aki segíthet benne, hogy az adott terasz egyéni tulajdonságaihoz mely burkolat lehet legmegfelelőbb.

Mutatós teraszburkolatok

A következő képeken izgalmas burkolat-alternatívákat mutatunk, melyek sokkal dekoratívabbak egy szimpla, egyszínű járólapozásnál. Ha valaki mégis ragaszkodik a hagyományos járólaphoz, annak is adunk ötletet.

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük