Olcsó csempéből álomszép minták: így rakasd fel, hogy exkluzívnak tűnjön

Ha nincs pénz drága csempére, a luxushatás még mindig elérhető.

cov
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A felújítás költséges dolog, ezért nem csoda, ha az ember ott próbál spórolni, ahol tud. Bár a burkolatok minősége és szépsége fontos, kis okoskodással még ezeken a munkálatokon is lehet pénzt megtakarítani.

Az olcsóbb, de még mindig nem rossz minőségű csempe is mutathat remekül, ha az ember kis fantáziával és kreativitással közelíti meg a dolgot. Lehet játszani a színekkel és a formákkal, sőt akár ezek kombinációja is szóba jöhet. A csíkostól a szivárványra hajazó csempefelületen túl akár az ombre is szóba jöhet, de még az is nagyszerűen mutat, ha csak egyforma alakú vagy színű csempék kerülnek a falra, valamilyen újragondolt mintázatban. Nem kell mást tenni, mint elmenni a csempeüzletbe, és a szakértő eladó segítségét kérni, aki segíthet benne, milyen baráti árú lapok állnak rendelkezésre, és közülük melyik kombinálható jól.

Ötletek a csempék felhelyezésére

A következő képeken szuper ötleteket mutatunk: szinte hihetetlen, hogy teljesen egyszerű csempékből ilyen trendi felületek képezhetők. Válaszd ki a kedvenced, és rakasd fel a lapokat valamilyen trendi, mégis gazdaságos formában!

Ezt is szeretjük