8 DIY-projekt, aminek nem lett volna szabad megszületnie: kaktuszkert a kocsiban, könyvből fabrikált késtartó

Ezeket a DIY-tárgyakat kétszer is újra kellett volna gondolni.

vicces-diy

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kreativitás nagyszerű dolog: alkotni valamit valami másból, valami újat saját kezűleg, valami egyedit, ami senki másnak nincs. A DIY-holmiknak jókora eszmei értéke van.

Még akkor is, ha minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a megvalósított tárgyak nagy hányada furcsa, vicces, olykor már-már eszeveszett ötleten alapszik. Egyes darabok teljesen indokolatlan alapanyagból készülnek, és olyan is előfordul, hogy a hétköznapi ember szemében értelmetlennek tűnő elgondolás születik. Érdemes megtekinteni néhány gyöngyszemet.

8 vicces DIY-tárgy

Ne feledjük, hogy ezekkel a tárgyakkal valaki sokat dolgozott, és a legfőbb az egészben az alkotás öröme. Ha nem is mindenki számára, de nekik valószínűleg a legszebben sikerültek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Bored Panda.

Ezt is szeretjük