8 zseniális és egészen egyedi ötlet a békebeli Singer varrógépekből: tűzhely, mosdóállvány és íróasztal is lehet belőle
Kis kreativitással egyedi bútorok készülhetnek Singer varrógépek állványának felhasználásával.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor az embernek szüksége van egy új bútorra, felüti az online bútorkatalógust, vagy ellátogat egy üzletbe, hogy vásároljon egy tetszetős, kész darabot.

Bár ez az általános eljárás, magunk is készíthetünk vagy készíttethetünk a lakásba különböző berendezési tárgyakat. Nem kell hozzá más, csupán egy jó ötlet és némi fantázia. A régi Singer varrógépek öntöttvas lábazata és fából gyártott, fiókos felsőrésze például egy nagyszerű alapanyag lehet. Az ember nem is gondolná, mennyi lehetőség rejlik benne: tűzhely, íróasztal, mosdóállvány, kerti bútor, de még konyhasziget is faragható belőle. Ilyen típusú varrógépállványt - géppel vagy nélküle - a különböző adok-veszek oldalakon vagy akár bolhapiacokon is lehet találni. Már csak egy kis inspiráció szükséges!

8 ötlet Singer varrógépekből

A következő képeken Singer varrógépek felhasználásával készült bútorokat mutatunk inspirációként: a lakás szinte bármelyik helyiségébe beleillik a romantikus, régies hangulatot teremtő vagy épp azt a modernnel kiválóan egyesítő alap.

Legyél te is a Föld Bajnoka! Vegyél részt az E.ON tudatos kihívásában izgalmas nyereményekért!

Az E.ON által szervezett Föld Bajnokai kihívás célja, hogy megmutassa, apró lépésekkel, közös erővel is sokat tehetünk bolygónk megmentéséért.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a kihívásban?

- Látogass el az eon.hu/egyutt oldalára, nézd meg az aktuális kihívások listáját, és a jelentkezés feltételeit.

- Hat témakör, témánként több kihívás. Rendszeresen érkeznek új fenntarthatósági témákkal, és új feladatokkal, melyek közül legalább egyet kell teljesítened.

- Nyerhetsz Vegital Silver Digital növényi ital készítő gépet, és érdemes több feladatot teljesíteni, hiszen négy, különböző kihívás területről elvégzett feladat esetén részt veszel a fődíjért szóló sorsoláson, ahol egy HECHT EQUIS WHITE  elektromos robogót sorsolnak ki!

#földbajnokai

További részletekért kattints!

Promóció

Ezt is szeretjük