Az ütött-kopott szekrény lett a lakás legszebb bútora: 8 látványos felújítás, ami ihletet adhat
Nem kell hozzá, csak festék és egy kis idő: csodás darabok alkothatók régi szekrényekből.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak pincéjében, padlásán vagy épp lakásában megbújhat egy olyan szekrény, amely felett láthatóan eljárt az idő: festése, lakkozása megkopott, színe fakó, stílusa régies.

Ha neked is van ilyened, talán ránézni sem nagyon szeretsz, pedig a lepusztultabb darabokban is ott rejtőzik a lehetőség. Ha van hozzá kedved, és szeretnél alkotni valami nagyszerűt, akkor csalogasd elő öreg bútorodból álmaid szekrényét. Kicsi vagy nagy, éjjeli, ruhás vagy fiókos, csak egy bátor átalakításra van szükség, és megtörténik a varázslat. A régi festék és lakk lecsiszolható, a fafelületek festhetők, a fiókok és szekrényajtók fogantyúi könnyűszerrel lecserélhetők. Ha szeretnél, klasszikusat vagy akár valami trendit is alkothatsz akár pár óra vagy egy délután leforgása alatt. Álmodd meg, mit hozol ki a régi szekrényből, és irány a barkácsbolt: készülj fel, kérj tippeket, hogy minden választott anyag megfeleljen a te bútorod saját tulajdonságaihoz. 

8 szekrényátalakítás inspirációként

Ha még nincs ötleted, meríts ihletet a következő képekből: nyolc szekrény fotóját mutatjuk előtte, utána. Az egyik mű szebb mint a másik - nehéz eldönteni, melyik is a kedvencünk. 

Ezt is szeretjük