Az ütött-kopott szekrény lett a lakás legszebb bútora: 8 látványos felújítás, ami ihletet adhat
Nem kell hozzá, csak festék és egy kis idő: csodás darabok alkothatók régi szekrényekből.

covkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokak pincéjében, padlásán vagy épp lakásában megbújhat egy olyan szekrény, amely felett láthatóan eljárt az idő: festése, lakkozása megkopott, színe fakó, stílusa régies.

Ha neked is van ilyened, talán ránézni sem nagyon szeretsz, pedig a lepusztultabb darabokban is ott rejtőzik a lehetőség. Ha van hozzá kedved, és szeretnél alkotni valami nagyszerűt, akkor csalogasd elő öreg bútorodból álmaid szekrényét. Kicsi vagy nagy, éjjeli, ruhás vagy fiókos, csak egy bátor átalakításra van szükség, és megtörténik a varázslat. A régi festék és lakk lecsiszolható, a fafelületek festhetők, a fiókok és szekrényajtók fogantyúi könnyűszerrel lecserélhetők. Ha szeretnél, klasszikusat vagy akár valami trendit is alkothatsz akár pár óra vagy egy délután leforgása alatt. Álmodd meg, mit hozol ki a régi szekrényből, és irány a barkácsbolt: készülj fel, kérj tippeket, hogy minden választott anyag megfeleljen a te bútorod saját tulajdonságaihoz. 

8 szekrényátalakítás inspirációként

Ha még nincs ötleted, meríts ihletet a következő képekből: nyolc szekrény fotóját mutatjuk előtte, utána. Az egyik mű szebb mint a másik - nehéz eldönteni, melyik is a kedvencünk. 

Ezt is szeretjük