Kanapé, kutyaház és térelválasztó is készülhet PET-palackból: 12 szuper ötlet, amit nem nehéz utánozni

A PET-palack nem egyszerű hulladék, hanem jó alapanyag is.

covkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki szereti a kreatív elfoglaltságokat, az tudja, hogy sok olyan hulladék keletkezik a háztartásban, amiből alkotni lehet valami újat. Ilyenek a PET-palackok is.

Noha laposra taposva a szelektív gyűjtőkbe is dobhatod a kiürülteket, csináld magad munkáidhoz is hasznukat veheted. Anyaguk könnyen vágható, vízálló, és a formájuk is sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, ezért nagyon hálás kreatív alapanyagok. Akár tárolók, akár tetszetős virágcserepek, térelválasztó, de még kutyaház vagy bútor is készülhet belőlük. Csak erős ragasztó és festék kell, és a legtöbb ötletet megvalósíthatod. Néhány esetben raklap, esetleg damil vagy madzag is szükséges lehet.

Ötletek PET-palackból

A következő ötleteket könnyű megvalósítani, ám egy-egy olyat is mutatunk, amihez gyakorlottabb kezek vagy segítség is szükséges lehet.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük