Kanapé, kutyaház és térelválasztó is készülhet PET-palackból: 12 szuper ötlet, amit nem nehéz utánozni
A PET-palack nem egyszerű hulladék, hanem jó alapanyag is.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki szereti a kreatív elfoglaltságokat, az tudja, hogy sok olyan hulladék keletkezik a háztartásban, amiből alkotni lehet valami újat. Ilyenek a PET-palackok is.

Noha laposra taposva a szelektív gyűjtőkbe is dobhatod a kiürülteket, csináld magad munkáidhoz is hasznukat veheted. Anyaguk könnyen vágható, vízálló, és a formájuk is sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, ezért nagyon hálás kreatív alapanyagok. Akár tárolók, akár tetszetős virágcserepek, térelválasztó, de még kutyaház vagy bútor is készülhet belőlük. Csak erős ragasztó és festék kell, és a legtöbb ötletet megvalósíthatod. Néhány esetben raklap, esetleg damil vagy madzag is szükséges lehet.

Ötletek PET-palackból

A következő ötleteket könnyű megvalósítani, ám egy-egy olyat is mutatunk, amihez gyakorlottabb kezek vagy segítség is szükséges lehet.

Legyél te is a Föld Bajnoka! Vegyél részt az E.ON tudatos kihívásában izgalmas nyereményekért!

Az E.ON által szervezett Föld Bajnokai kihívás célja, hogy megmutassa, apró lépésekkel, közös erővel is sokat tehetünk bolygónk megmentéséért.

Mit kell tenned, hogy részt vegyél a kihívásban?

- Látogass el az eon.hu/egyutt oldalára, nézd meg az aktuális kihívások listáját, és a jelentkezés feltételeit.

- Hat témakör, témánként több kihívás. Rendszeresen érkeznek új fenntarthatósági témákkal, és új feladatokkal, melyek közül legalább egyet kell teljesítened.

- Nyerhetsz Vegital Silver Digital növényi ital készítő gépet, és érdemes több feladatot teljesíteni, hiszen négy, különböző kihívás területről elvégzett feladat esetén részt veszel a fődíjért szóló sorsoláson, ahol egy HECHT EQUIS WHITE  elektromos robogót sorsolnak ki!

#földbajnokai

További részletekért kattints!

Promóció

Ezt is szeretjük