8 álomszép tavaszi ajtókoszorú egyszerűen: ezekhez nem kell kézügyesség
Csak pár művirág, koszorúalap vagy karton és rögzítőanyagok kellenek.

GettyImages-172771464
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Végérvényesen elérkezett a tavasz, és ilyenkor nemcsak a lélek vágyik a felfrissülésre, hanem a szemek is: érdemes a lakást az évszakhoz illően dekorálni.

Nagyszerűen mutatnak például a bejárati ajtóra függeszthető koszorúk, amelyekből nemcsak készen kapható verzió érhető el, hanem akár saját kezűleg is készíthető egy szép darab. Különösebb kézügyesség sem kell hozzá, hiszen egyszerű, de mutatós koszorúkról is inspirálódhat az ember. Ilyenek a következők is, amelyek alapján sok szép egyedi ötlet születhet.

8 tavaszi ajtókoszorú

Csak néhány alapanyag kell. Ötlettől függően tetszőleges művirágok, amelyeket nem sajnálunk feldarabolni, vessző vagy szalma koszorúalap, kartonpapír, amelyből kerek vagy akár szívformát is lehet vágni alapként, szalag, madzag, damil, ragasztó és drót, valamint tetszés szerint egy-egy extra kiegészítő, például tollak vagy tojások, tojáshéjak. Az alapra drót vagy ragasztó segítségével lehet felerősíteni a díszeket, de a két módszer kombinálva még strapabíróbb eredményt ad. A damilból, szalagból vagy madzagból vágott akasztót egyszerűen áthurkolhatjuk a koszorún.

Ezt is szeretjük