8 álomszép tavaszi ajtókoszorú egyszerűen: ezekhez nem kell kézügyesség

Csak pár művirág, koszorúalap vagy karton és rögzítőanyagok kellenek.

GettyImages-172771464

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végérvényesen elérkezett a tavasz, és ilyenkor nemcsak a lélek vágyik a felfrissülésre, hanem a szemek is: érdemes a lakást az évszakhoz illően dekorálni.

Nagyszerűen mutatnak például a bejárati ajtóra függeszthető koszorúk, amelyekből nemcsak készen kapható verzió érhető el, hanem akár saját kezűleg is készíthető egy szép darab. Különösebb kézügyesség sem kell hozzá, hiszen egyszerű, de mutatós koszorúkról is inspirálódhat az ember. Ilyenek a következők is, amelyek alapján sok szép egyedi ötlet születhet.

8 tavaszi ajtókoszorú

Csak néhány alapanyag kell. Ötlettől függően tetszőleges művirágok, amelyeket nem sajnálunk feldarabolni, vessző vagy szalma koszorúalap, kartonpapír, amelyből kerek vagy akár szívformát is lehet vágni alapként, szalag, madzag, damil, ragasztó és drót, valamint tetszés szerint egy-egy extra kiegészítő, például tollak vagy tojások, tojáshéjak. Az alapra drót vagy ragasztó segítségével lehet felerősíteni a díszeket, de a két módszer kombinálva még strapabíróbb eredményt ad. A damilból, szalagból vagy madzagból vágott akasztót egyszerűen áthurkolhatjuk a koszorún.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük